Haftanın en az 12 saatini video konferans toplantılarında geçirenlerin oranı yüzde 83'ten fazla

Pazartesi günleri toplantı planlamak için haftanın en popüler günü. En uzun toplantılar, çarşamba günleri yapılıyor. En verimli toplantıların 20 veya daha az kişinin katıldığı toplantılar olduğu belirtiliyor.
Haftanın en az 12 saatini video konferans toplantılarında geçirenlerin oranı yüzde 83'ten fazla

Uzağı yakınlaştıran ve hibrit çalışmanın kalıcı olmaya başladığı bu dönemde ekipleri birbirine bağlayan video konferans uygulamaları, özellikle pandemi sonrasında hayatlarımızda önemli bir yer edindi. 2020, büyük ve küçük tüm sektörlerde ve işletmelerde video konferans için önemli ölçüde artan bir ihtiyacı doğurdu. 2021'de ise bu teknoloji büyümeye devam etti.

Günümüzde video konferansın kalıcı olduğu su götürmez bir gerçek. Ancak günlük yaşantımızda bu denli yer tutan video konferansla ilgili artık başka sorular kafalarda yer ediniyor. Toplantılarda ne kadar zaman harcıyoruz, hangi sektörler bu platformları daha sık kullanıyor ve bu uygulamalarda geçirilen zaman nasıl verimli hale getirebilir? Bunlar gibi bazı sorular ile video konferans toplantılarının 2022'deki güncel haline bir göz atıyoruz. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.