Blockchain oyunlarına odaklanan Elyzio, Paribu Ventures'ın da dahil olduğu turda 2 milyon dolar yatırım aldı

Elyzio tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, blockchain bazlı bir oyun evreni oluşturmak için 2 milyon dolar yatırım aldı.
Blockchain oyunlarına odaklanan Elyzio, Paribu Ventures'ın da dahil olduğu turda 2 milyon dolar yatırım aldı

Blockchain altyapısı üzerinde yeni nesil yüksek kaliteli ve ücretsiz oynanabilen oyunlar geliştirmeyi amaçlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Elyzio, yatırım aldığını duyurdu. Elyzio tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, blockchain bazlı bir oyun evreni oluşturmak için 2 milyon dolar yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Elyzio'nun 2 milyon dolarlık yatırım turu, vgames liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, vgames'in haricinde ise kripto ve web3 odaklı yatırım fonlarından Shima Capital, Solana Ventures, Paribu Ventures ile birlikte melek yatırımcı Abdelmounaim Derraz da katıldı.

Mobil ve AAA oyun dünyalarının en iyi uygulamalarını blockchain gibi yeni nesil teknolojilerle birleştirmeyi hedefleyen Elyzio'nun ana odak noktası ise farklı oyun mekaniklerini, sosyal ögeleri ve kullanıcı katkılı içerikleri bir araya getiren bir oyun dünyası oluşturmak

Elyzio tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 2 milyon dolarlık yatırım, girişiminin ekibini büyütmesi ve ilk oyunu olan Warden’s Will’e odaklanması için kullanılacak. Warden's Will'in hızlı tempolu aksiyon kombat ve shooter mekaniklerini içeren Roguelike ögelerle oluşturulmuş bir Aksiyon RPG oyunu olduğunu da ekleyelim.

Elyzio'da temel odak noktalarının, yeni nesil teknolojilerin yardımı ile oyuncular için ilgi çekici ve yüksek etkileşimli yeni oyun deneyimleri oluşturabilmek olduğunu belirten Elyzio kurucuları Doğan Can Yeğiner ve Anas El Ferachi, blockchain altyapısının özgün bir gerçek zamanlı oyun tasarımına imkan verdiğini de belirtti.

Elyzio'ya bu yatırım turuna liderlik etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten vgames yöneticisi Daniel Mironov, Doğan ve Anas'ın Web3 teknolojilerinden yararlanırken aynı zamanda ilgi çekici içerikler üretmeye odaklandıklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.