Araç kiralama platformu Rentiva, 170 bin dolar yatırım aldı

Rentiva tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, köprü yatırım turunda 170 bin dolar yatırım aldı. Rentiva'nın 170 bin dolarlık yatırım turu, Mustafa Atilla ve Orhan Çetin'in liderliğinde gerçekleşti.
Araç kiralama platformu Rentiva, 170 bin dolar yatırım aldı

Araç sahipleri ile araç kiralamak isteyenleri buluşturan bir platform olarak karşımıza çıkan Rentiva'yı ilk olarak 2020 yılını Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğiniz yılın Nisan ayında ise 2,2 milyon TL yatırım alan girişim, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Rentiva tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, köprü yatırım turunda 170 bin dolar yatırım aldı. Rentiva'nın 170 bin dolarlık yatırım turu, Mustafa Atilla ve Orhan Çetin'in liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Mustafa Atilla ve Orhan Çetin haricinde ise Şehmus Tunç, Erman Kumcu, Mustafa Erdem Demirkol, Ümit Avni Karaarslan, Elif Palancı, Ahmet Demirel, Can Doğancoşkun, Ömer Yiğit Aykan, Onur Ergönen, Duygu Acar Yücesoy, Gökhan Tataroğlu, Ceyhun Aksan ve Berk Can Köybaşıoğlu da katıldı.

Rentiva ekibinin aktardığı bilgilere göre alınan 170 bin dolarlık yeni yatırım, şirketin pazar payını artırmasının yanı sıra hizmet alanını genişletmesi için de kullanılacak. Hatırlatmak gerekirse 2017 yılının Kasım ayında arabali.com markası ile kullanıma sunulan girişim, 2020 yılının Şubat ayında ise yeni marka ismi ve tasarımı ile kullanıcılara sunulmuştu.

Günlük ve aylık kiralama seçenekleri sunan Rentiva, hem bireylere hem de şirketlere sadece kullandıkları kadarını ödeyecekleri, diledikleri zaman kiralamadan vazgeçip aracı iade edebilecekleri ve cayma bedeli ödemeyecekleri bir model de sunuyor.

Şu an için sadece İstanbul'da hizmet veren Rentiva'nın platformu içinde 150 binden fazla kayıtlı kullanıcı ve 20 binden fazla araç bulunduğunu da ekleyelim. Rentiva, aldığı yeni yatırımla birlikte İzmir, Antalya ve Muğla gibi turizm yoğunluğu yüksek şehirlerde de hizmet vermeye başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.