Webrazzi Summit 2022'nin indirimli biletleri için son gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Webrazzi Summit 2022'nin indirimli biletleri için son gün bugün.
Webrazzi Summit 2022'nin indirimli biletleri için son gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022, 12 Ekim günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda fiziksel katılımın yanı sıra online katılım da mümkün olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağımız Webrazzi Summit 2022'de Disrupt, Grow ve Create ve Academy salonlarının yanı sıra birçok yeni girişimle tanışma fırsatı yakalayacağımız Startup Lounge salonu da mevcut olacak. 

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Kısa bir süre sonra konferans programını da açıklıyor olacağız. Ancak öncesinde şunu hatırlatmak isteriz; Webrazzi Summit 2022'nin indirimli biletleri için son gün bugün.

Yarına kadar erken kayıt indirimli biletler tek kişi için 5000 TL+KDV, grup indirimli biletler ise kişi başı 4500 TL+KDV'den satışta. Online biletlerin fiyatı ise 2000 TL+KDV. 30 Eylül tarihinden sonra bu fiyatlarda artış olacak. Tek kişilik bilet fiyatı 6000 TL+KDV'ye, grup indirimli biletlerde tek kişilik bilet fiyatı ise 5400 TL+KDV'ye yükselecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağımız Webrazzi Summit 2022'ye katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

12 Ekim tarihinde görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

  

  

  

Altın Sponsorlar

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

 

 

Startup Lounge İş Ortağı

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.