Metamask, Portfolio Dapp'i duyurdu

Portfolio Dapp, hesaplarınızı ve farklı zincirlerdeki varlıklarınızı tek bir yere topluyor. Portfolio Dapp'in desteklediği zincirler arasında Ethereum, Optimism, BNB Smart Chain, Polygon, Fantom, Abritrum ve Avalanche yer alıyor.
Metamask, Portfolio Dapp'i duyurdu

Kripto cüzdanı Metamask dün birden fazla hesabı ve uygulamayı destekleyen yeni Portfolio Dapp'i duyurdu. Bundan böyle kullanıcılar Metamask cüzdanlarında birden fazla hesabı kullanırken, cüzdan üzerinden birbirinden farklı merkeziyetsiz uygulamaya da erişebilecek. Portfolio Dapp'in hesaplarınızı ve farklı zincirlerdeki varlıklarınızı tek bir yere topladığını söyleyebiliriz.   

Nasıl kullanılıyor? 

Portfolio Dapp, cüzdanınız ile ilişkili tüm varlıkları tek bir yerde toplamanızı sağlıyor. Bu yeni uygulamayı kullanabilmek için https://portfolio.metamask.io/ adresini ziyaret ederek, cüzdanınızı uygulamaya bağlamanız gerekiyor. Eğer isterseniz Metamask uzantısı üzerinden de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

Portfolio Dapp'in desteklediği zincirler arasında Ethereum, Optimism, BNB Smart Chain, Polygon, Fantom, Abritrum ve Avalanche yer alıyor. Yakında daha fazla zincirin de desteklenmesi hedefleniyor. 

Ayrıca Portfolio Dapp'te başka portfolyoları görüntülemenizi sağlayan NFT görüntüleme özelliği mevcut. Başka bir cüzdan ya da ENS ismi girerek portfolyoyu görüntüleyebiliyorsunuz. Bu bağlamda MetaMask ekibi paylaştığı tweette Vitalik Buterin'in koleksiyonunu inceliyor. 

Bunun yanı sıra "spam" niteliği taşıyan NFT'ler doğrudan filtrelenebiliyor. Bunun için güvenlik açısından gizlemek istediğiniz token'ın yanındaki üç noktaya basarak söz konusu token'ı gizlemeniz mümkün. 

Dün 20 milyon dolar yatırım alan Coral'ın, xNFT ve Backpack ile kullanıcıların tek bir arayüz üzerinden tüm varlıklarına erişmesi için çalıştığını belirtmiştik. Metamask de Portfolio Dapp ile Web3 ekosisteminde sıkça konuşulan çok zincirli gelecek için ilk adımlarını atmış oldu.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.