Firmaların iş stratejilerini belirlemelerine odaklanan Pigment, 65 milyon dolar yatırım aldı

Pigment tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B+ serisi yatırım turunda 65 milyon dolar yatırım aldı. Pigment'in 65 milyon dolarlık yatırım turu, IVP ve Meritech Capital'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.
Firmaların iş stratejilerini belirlemelerine odaklanan Pigment, 65 milyon dolar yatırım aldı

Firmaların iş stratejilerini belirlemelerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Fransa merkezli Pigment'in B serisi yatırım turunda 73 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Pigment, son yatırımının üzerinden 1 yıl bile geçmeden yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu.

Pigment tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B+ serisi yatırım turunda 65 milyon dolar yatırım aldı. Pigment'in 65 milyon dolarlık yatırım turu, IVP ve Meritech Capital'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. yatırım turuna katılan diğer isimler ve girişimin değerlemesi ise açıklanmadı.

Alınan 65 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Pigment girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 160 milyon doları aştı. 2019 yılında Eléonore Crespo ve Romain Niccoli tarafından Paris'te kurulan Pigment, temelinde veri odaklı bir tahmin platformu olarak görev yapıyor.

Firmaların gerçek zamanlı olarak iş stratejilerini oluşturmalarına yardımcı olan Pigment, verilerini "Excel" üzerinde depolayan ve bu şekilde strateji geliştiren firmalar için daha modern bir çözüm sunuyor. Pigment'in Salesforce, NetSuite, Workday ve Snowflake gibi önemli çözümler ile entegre bir şekilde çalışabildiğini de ekleyelim.

Geçtiğimiz 6 ay içinde ekibini 5 katına çıkararak 170 kişilik bir ekibe ulaşan Pigment'in 100 müşterisi bulunuyor. Pigment'in müşterileri arasında sie Webhelp, PayFit, Forto, Gong, Figma, Carta ve ClickUp gibi önemli markalar da yer alıyor.

Paris'in yanı sıra New York'ta da ofise sahip olan Pigment, önümüzdeki dönemde Kuzey Amerika'daki faaliyetlerini hızlandırabilmek adına Boston'da da ofis açacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.