QDelivery, Innovate21st ivmelendirme programı kapsamında idacapital'dan yatırım aldı

Teslimat öncesi, teslimat anı ve teslimat sonrası süreçlerin uçtan uca planlandığı, yönetildiği ve optimize edildiği bulut tabanlı bir teknoloji platformu QDelivery, idacapital'dan yatırım aldı.
QDelivery, Innovate21st ivmelendirme programı kapsamında idacapital'dan yatırım aldı

Teslimat öncesi, teslimat anı ve teslimat sonrası süreçlerin uçtan uca planlandığı, yönetildiği ve optimize edildiği bulut tabanlı bir teknoloji platformu olarak faaliyet gösteren QDelivery, Innovate21st ivmelendirme programı kapsamında idacapital'dan yatırım aldı.

Bu noktada Innovate21st programından bahsetmek gerek. Innovate21st ivmelendirme programı, idacapital tarafından yürütülen ve programa özel olarak alınan girişimlerin, eş zamanlı yatırımla birlikte 36 aylık bir dönemde büyüme süreçlerine bilgi ve yatırım sağlanan bir program. Bu program kapsamında yer alan idacapital girişimlerinin son iki yılda 5 milyon doların üzerinde yatırım aldığı ve şirket değerlerini ortalamada 5 kat artırdığı bilgisi de bizimle paylaşılanlar arasında yer alıyor.

QDelivery, teslimattan önce sipariş konsolidasyonu, siparişten teslimata dönüşüm, rota optimizasyonu, teslimat atamaları, teslimat takibi, teslimat kanıtlarının toplanması, teslimat sonrası operasyon yönetimi ve raporlama fonksiyonları sunuyor. QDelivery, Berlin ve İstanbul merkezli olarak ticarileşmiş ve 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde 1000’den fazla kuryenin her gün onbinlerce teslimatını uçtan uca yönetiyor.

Şirket, 2022 yılı sonuna kadar İstanbul merkezli başlattığı KuiK operasyonuyla 50’den fazla küçük işletmenin aylık 2,5 milyon TL'lik ticaretine aracılık etmeyi hedefliyor. Elde ettiği deneyimlerle KOBİ segmentindeki çözümlerini 2023 yılından itibaren tüm Avrupa’ya yaygınlaştırmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.