H2 çipli yeni AirPods Pro'nun özellikleri ve fiyatı

Apple'ın Far Out etkinliğinden tanıtılan bir yeni cihaz da beklediğimiz gibi yeni AirPods Pro oldu. AirPods Pro'nun en öne çıkan özelliği ise H1 yerine H2 işlemcisine sahip olması. 
H2 çipli yeni AirPods Pro'nun özellikleri ve fiyatı

Apple'ın Far Out etkinliğinden tanıtılan bir yeni cihaz da beklediğimiz gibi yeni AirPods Pro oldu. AirPods Pro'nun en öne çıkan özelliği ise H1 yerine H2 çipe sahip olması. 

Daha detaylı ve daha temiz ses

Daha detaylı ve daha temiz ses sunan AirPods Pro 2, kişiselleştirilmiş uzamsal ses, yani Spatial Audio sunuyor. Buna çevresel çok kanallı sesin, stereo kulaklık sistemlerinde dinleyiciye kesin doğrulukta konumsal olarak iletilmesi diyebiliriz.

Diyelim ki bir şarkı dinliyorsunuz, yeni AirPods Pro ile ses adeta sahne çevrenizdeymiş ve dinlediğiniz sanatçı karşınızdaymış gibi gelecek. Yani aslında AirPods Pro 2'nun yapmak istediği canlı performansları ayağınıza getirmek. 

Aktif gürültü önleyici özelliği daha da geliştirildi

AirPods Pro 2  ile aktif gürültü önleyici de daha fazla geliştirilmiş. Bunun için bir de "adaptive transparency mode" sunuluyor. Nedir bu özellik? Dış sesleri isterseniz duyabiliyor, isterseniz gizleyebiliyorsunuz. Örneğin; kalabalık bir caddede müzik dinlerken istenmeyen kazaları önlemek için ortamdan kopmamak gerekiyor, fakat o sırada bir yol çalışması olduğunu düşünelim, bu da dinleyeni dış sesleri duyma özelliği açık olduğu zaman rahatsız ediyor. Yeni AirPods Pro ile standart sesleri duyabilecek, inşaat sesi gibi çok güçlü sesleri gizleyebileceksiniz.

Ekstra şarj edilmeden kesintisiz 6 saat müzik 

Yeni AirPods Pro ile hiçbir şekilde ekstra şarj edilmeden kesintisiz 6 saat müzik dinlenebiliyor. Şarj kutusu yanınızdaysa bu süre 30 saate çıkıyor. Find My uygulaması ile yeni AirPods Pro'yu bulmak da daha kolay hale getirilmiş, zira uygulama cihazınızı direkt olarak işaret ediyor ve kişiyi "burada olabilir mi?" derdinden kurtarıyor. 

Fiyatı 249 dolar

Son dönemde sürdürülebilirliğe fazlasıyla önem veren Apple bu konuda yine dikkatli davranmış ve cihazı yüzde 100 geri dönüştürülmüş ürünlerden üretmiş.

9 Eylül itibarıyla sipariş edilebilen yeni AirPods Pro, 249 dolar fiyat etiketine sahip olacak. İkinci nesil AirPods Pro, 23 Eylül'de satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.