Apple Watch SE 2: Apple Watch 8 işlemcisi + uygun fiyat

Apple Watch SE 2, çocukların kullanmasına uygun. Kaza algılama özelliğine sahip olan akıllı saat, olası bir durumda ebeveynler çocukların sağlık durumunu ve konumlarını görebilecek.
Apple Watch SE 2: Apple Watch 8 işlemcisi + uygun fiyat

Sizler için canlı olarak yayınladığımız Apple özel etkinliğinde, Apple Watch SE'nin yeni modeli de tanıtıldı. Bu cihazın en temel özelliğinden biri 8 serisine göre daha uygun fiyatlı olarak satışa sunulacak olması... 

Apple Watch SE 2, çocukların da kullanımına da uygun. Çocuklar, akıllı saati aile modunda kullanılabilecek. 8 serisinde olduğu gibi kaza algılama özelliğine sahip olan akıllı saat, olası bir durumda ebeveynler çocukların sağlık durumunu ve konumlarını görebilecek. Ayrıca çocuklar da akıllı telefonlarından ailelerini arayabilecek ya da acil durum araması yapabilecek. Trafik Kazası Algılama ve uluslararası dolaşım özellikleri yer alıyor.

Cihazın ortalama 18 saat kullanım ömrü sunuyor

3 farklı renk seçeneğine sahip olan ürün, 40 mm ve 44 mm olmak üzere karşımıza çıkıyor. Apple’ın SE geleneğiyle doğru orantılı şekilde alındaki en güçlü işlemciyle geldi. Açık ekran özelliğine sahip olan cihaz ortalama 18 saat kullanım ömrü sunuyor.

Yeni Apple Watch SE ise Aktivite takibi, yüksek ve düşük kalp atış hızı bildirimleri ve Acil SOS özelliği dahil olmak üzere temel Apple Watch deneyimini sunuyor. Buna ek olarak yeni Trafik Kazası Algılama özelliğine ve üç klasik kasa rengiyle mükemmel bir uyum içinde olan tümüyle yeniden tasarlanmış bir arka kasaya sahip. Ay ve Metropolitan gibi yeni ve daha özelleştirilebilir kadranlar, gelişmiş Antrenman uygulaması, uyku evreleri, türünün ilk örneği bir AFib Geçmişi özelliği ve yepyeni bir İlaçlar uygulaması sunan watchOS 9’dan güç alıyor.

Apple’ın tüm özelliklerinin tasarlanmasında ve geliştirilmesinde temel bir öneme sahip. Kullanıcının iPhone’u parola, Touch ID veya Face ID ile kilitli durumdayken, Tıbbi Kimlik’e eklenenler hariç Sağlık uygulamasındaki tüm sağlık ve fitness verileri şifreleniyor. iCloud’da yedeklenen tüm Sağlık verileri hem aktarılırken hem de Apple sunucularında saklanırken aynı şifreleme işleminden geçiyor. iOS ve watchOS varsayılan iki faktörlü kimlik doğrulama ve parola ile kullanıldığında, iCloud ile eşzamanlanmış Sağlık uygulaması verileri uçtan uca şifreleniyor. Böylece Apple bu verileri deşifre edecek anahtara sahip olmuyor ve dolayısıyla verileri okuyamıyor.

İkinci nesil Apple Watch SE 2, bir önceki modele oranla yüzde 20 daha hızlı. Ayrıca EKG ölçme özelliği de cihazda yer alacak. Apple Watch SE 2'nin başlangıç fiyatı ise 249 dolar olacak. Türkiye fiyatı ise yaklaşık 5500 lira...

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.