Yemeksepeti'nden üyelik programı: Yemeksepeti+

Yemeksepeti tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Yemeksepeti+ (Yemeksepeti Plus) isimli üyelik programı ile birlikte kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunacak.
Yemeksepeti'nden üyelik programı: Yemeksepeti+

Girişim ekosistemimizin en köklü firmaları arasında yer alan Yemeksepeti'nin Marmaris için Jet Ski ile teslimat hizmetini kullanıma sunduğunu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise Yemeksepeti, yeni bir üyelik programını kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Yemeksepeti tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Yemeksepeti+ (Yemeksepeti Plus) isimli üyelik programı ile birlikte kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunacak. Temelinde aylık ücret karşılığında kullanıcılara sunulacak olan bir abonelik modeli olan Yemeksepeti+, her restoran siparişinden özel indirimler, ücretsiz teslimat ve partner markalardan özel fiyatlar gibi özelliklere de sahip olacak.

Yemeksepeti+ üyelik programının sadece yemek siparişlerinde değil aynı zamanda Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle siparişlerinde kullanılabileceğini de ekleyelim. Kısacası hem Yemeksepeti Market hem Yemeksepeti Mahalle hem de Yemeksepeti teslimatlı yemek siparişlerinde Yemeksepeti+ üyelerinden gönderim ücreti alınmayacak.

2022 yılının son çeyreğinde seçilmiş kullanıcılar ile birlikte test sürecine başlayacak olan Yemeksepeti+ üyelik programının 2023 yılında tüm Yemeksepeti müşterileri için kullanıma sunulması bekleniyor. Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre yapılacak olan iş birlikleri ile birlikte Yemeksepeti+ üyelik programının daha da zenginleşmesi bekleniyor.

Şu an için Yemeksepeti+ üyelik programının aylık ücretinin ne kadar olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Yemeksepeti+ üyelik programı ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Hatırlatmak gerekirse e-ticaret sektörümüzün önemli oyuncuları arasında bulunan Hepsiburada da geçtiğimiz Temmuz ayında kendi platformu için benzer bir adım atarak Premium isimli abonelik modelini duyurmuştu. Benzer servislerin gelecekte farklı markalar tarafından kullanıma sunulması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.