Hepsiburada Premium açıldı

Hepsiburada, ayda 9.90 TL'lik üyelik ücretine sahip Premium paketini herkes için kullanıma açtı. 
Hepsiburada Premium açıldı

Ülkemizin önemli e-ticaret platformlarından biri diyebileceğimiz Hepsiburada'dan bir süredir beklediğimiz bir yenilik geldi. Premium paketin yayında ve herkesin kullanımına açık olduğuna ulaştık. Hepsiburada'nın Premium paketi sunduğu imkanlarla dikkat çekerken, ayda 9.90 TL'lik üyelik ücretine sahip olacak şekilde karşımıza çıkıyor.

Hepsiburada Premium'u Hepsiburada üyeliği olan herkes satın alabiliyor. Bu üyelik paketinde 25 TL ve üzeri tüm alışverişlerinde ücretsiz kargo imkanı sunuluyor. İhtiyaç duyduğunda çağrı merkezine öncelikli bağlanıp destek alabilmek mümkün iken randevulu teslimattan ücretsiz yararlanılabiliyor. İadeler kapıdan ücretsiz yapılabiliyor, aynı zamanda Hepsiburada’dan alınan mobilyaların montajı uzman ekipler tarafından ücretsiz yapılıyor. Hepsiburada’dan alınan lastikler, kullanıcının adresinde ücretsiz montaj edilebiliyor. Lastik montaj hizmetinin sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Manisa illerinde geçerli olduğunu da belirtelim.

Tüm hizmetlerin yanı sıra en dikkat çeken avantajlardan biri aylık BluTv üyeliğinin ücretsiz sunulması. Hatırlarsanız Amazon'un Prime paketinde de benzer bir şekilde Prime Video üyeliği ücretsiz sunuluyor. Türkiye'de Hepsiburada ve BluTv'nin böyle bir iş birliğine gitmiş olması ayrıca ilgi çekici.

Hepsiburada'nın kendi web sitesinde paylaştığı bilgilere bakarsak Premium'la nelerin ücretsiz ya da daha ucuz olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz.

Hepsiburada Premium ile Hepsipapel'de kazanılabiliyor. Ancak bunun belirli şartları bulunuyor. Hepsipapel tutarları, aşağıda aralıkları belirtilen alışveriş tutarları için geçerli olacak şekilde belirtiliyor. Üst limitin yukarısında yapılan alışverişlerde üst limitin yüzde 3'ü kadar Hepsipapel kazanılıyor. Minimum limitin altında kalan alışverişler Hepsipapel kazanımına dahil edilmiyor. 

Hepsiburada, Premium üyeliğin kullanıcı dilediği zaman iptal edilebileceğini söylüyor. Üyelik ücreti ödemelerinde sadece kredi kartı ödeme yöntemi kullanılıyor. Peşin ya da Hepsipay Cüzdanım ile ödeme yapılamıyor.

Efsaneler Kulübü üyesi iken Hepsiburada Premium üyeliği satın aldığında, Efsaneler Kulübü üyeliğine artık erişilemiyor. Efsaneler Kulübü ayrıcalıklarının hepsi Hepsiburada Premium'da da mevcut. Ancak Hepsiburada Premium ile Hepsipapel kazancı ve ücretsiz BluTV üyeliği gibi hizmetler öne çıkıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.