New HR Summit 2022'nin yeni konuşmacıları belli oldu

2019 yılında, CrenvoİK ve Webrazzi iş birliği ile düzenlemeye başladığımız New HR Summit, bu sene 21 Eylül tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te fiziksel olarak katılımcılarla buluşacak.
New HR Summit 2022'nin yeni konuşmacıları belli oldu

2019 yılında, CrenvoİK ve Webrazzi iş birliği ile düzenlemeye başladığımız New HR Summit, bu sene 21 Eylül tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te fiziksel olarak katılımcılarla buluşacak. New HR Summit'te, çevik dönüşümden yetenek edinmeye, insan kaynakları sektörünün dijital dönüşümünden organizasyonel gelişim ve şirket içi kültüre merak edilen birçok konu birbirinden değerli konuşmacılarıyla gündemimizde olacak.

Crenvo İK ise New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkânı sağlayacak.

Konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştık. Şimdi ise New HR Summit'in yeni konuşmacıları belli oldu. Yeni konuşmacıları açıklamadan önce katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

New HR Summit 2022'nin programı ise kısa bir süre sonra açıklanacak.

Konferansımızın alanında yetkin yeni konuşmacıları ise şu şekilde;

Ahmet Karahan (Grup İnsan Kaynakları Analitik ve Teknoloji Müdürü - Coca-Cola İçecek)

Karahan, 2000 yılında Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünü birincilikle bitirdi. 2005 yılında aynı üniversitede İstatistik yüksek lisansını, 2013 yılında ise Ekonometri alanında doktorasını tamamladı. Kariyerine GfK araştırma firmasında araştırmacı olarak başladı. 2003 -2013 yılları arasındaki bu deneyimi boyunca pek çok sektörde ve ülkede farklı projelere liderlik etti. 2009 yılında GfK araştırma firmasında modelleme bölümünü kurarak bunu 2013 yılına kadar yönetti. Pakistan, Nijerya, Gana, Fildişi Sahilleri, İran, Türkiye gibi pek çok ülkenin set up süreçlerini yürüttü. Mısır, Dubai gibi farklı hublara eğitimler verdi. 2014-2021 yılları arasında Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlük’te İnsan Kaynakları Analitik Müdürü olarak çalıştı. Karahan, Yapı Kredi de İK analitik ekibinin kurulması, İK'nın stratejik bir ortak olarak konumlandırılması ile ilgili 7 yıl çalıştı. 2021 yılında Coca Cola İçecek Şirketinde Grup Insan Kaynakları Analtik ve Teknoloji Müdürü olarak işe başladı. Halihazırda 11 ülke için insan kaynakları teknolojileri, dijital dönüşüm ve analitik süreçlerine liderlik yapmaktadır.

Duygu Alptekin Gürsu (MCC, Global Liderlik ve Takım Koçu, Konuşmacı, Yazar)

Duygu Alptekin Gürsu üst, orta düzey ve yetenek havuzundaki yüksek potansiyelli yöneticilere liderlik koçluğu ve eğitimleri vermekte, aynı zamanda yönetim takımlarına da takım koçluğu hizmetleri sunmaktadır. 2012’den beri Financial Times ve Forbes tarafından dünyanın en saygın yönetici eğitimi ve koçluk şirketleri arasında sayılan Center for Creative Leadership ve Coach Source’un Türkiye’deki ilk yetkili koçlarından biri olarak 40 ülkede yönetici ve takım koçluğu çalışmaları yapmıştır. 26 yıllık iş deneyimi ile, Gürsu uluslararası kurumsal pazarlama liderliği tecrübesini önce Unilever sonra 12 yıl boyunca the Coca-Cola Company olmak üzere Türkiye, Rusya, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Orta/Güney Asya ve Hindistan pazarlarında edinmiştir. Robert Kolej’in ardından Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Kendisi eğitimine Bilgi Üniversitesi Psikoloji / Örgütsel Psikoloji Yüksek Lisans programı ile kadın liderliği gelişimi odağında devam etmektedir. 2016’da Gürsu, 2010-2016 yılları arasında Bilgi Üniversitesi MBA öğrencilerine pazarlama iletişimi ve uygulamalı liderlik dersleri vermiştir. Mumbai Hindistan’da Global Liderlik Koçluğu ödülüne layık görülmüş, 2018’de de EMCC-Avrupa Mentorluk ve Yönderlik Derneği Koçluk Ödülüne aday gösterilmiştir.

Enes Kök (Kurucu - Hiringloop)

Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden 2009 yılında mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi'nde MBA programını tamamlamıştır. Profesyonel olarak Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynakları alanlarında yaklaşık 7 yıl tecrübe kazandıktan sonra Academy For You Dil Okulunu kurmuştur. Son üç yıldır hiringloop.ai markası altında ekibi ile birlikte İK’nın dijitalleşme süreçlerinde Yapay Zeka kullanımı üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Gökçe İlhan (VP of People & Growth - Inveon)

Gökçe İlhan, 15 yılı aşkın bir süredir Türkiye ve Benelüks ülkelerinde insan kaynakları, strateji yönetimi, pazarlama danışmanlığı, satış ve ticari pazarlama alanlarında önde gelen çok uluslu şirketler için çalışmıştır. Özellikle son yıllarda insana ve şirket kültürüne olan tutkusu kariyerini şekillendirmiş ve çalışmalarını bu yolda ilerletmiştir. Inveon'a VP of People & Growth olarak katılmadan önce, bir uluslararası tüketim malları şirketinde Türkiye ve Afrika bölgelerinden sorumlu Çalışan Deneyimi Direktörü olarak çalışmıştır ve İstanbul'da yeni bir bölge ofisi kurma dönüşüm projesini yönetmiştir. Boğaziçi Üniversitesi mezunudur ve şu anda İstanbul'da yaşamaktadır.

İrem Önal (Human Resources Director (Hygiene & Health) - Reckitt Turkey)

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği, yüksek lisans eğitimini ise Koç Üniversitesi Örgütsel Psikoloji bölümünde tamamlayan İrem Önal, kariyerine Türk Tuborg Carlsberg’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başladı. 2008’de PepsiCo Türkiye’ye katılarak, İK Yöneticisi ve İnsan Kaynakları Müdürü rollerinde görev alan İrem Önal, İçecek ve Yiyecek şirketlerinin birleşmesinde çalıştı. 2014 yılında Danone ailesine katıldı. Önal, Danone Nutricia Anne Bebek Beslenmesi İnsan Kaynakları ve Ücretlendirme & Yan Haklar Müdürü görevlerini yürüttükten sonra Danone Waters Türkiye – İK Direktörü olarak terfi etti. Hayat ve Sırma şirketlerinin birleşmesine liderlik ederek şirketin transformasyonunda etkin rol aldı. 2020’de Reckitt Sağlık iş biriminde İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmaya başlayan Önal, Ekim 2021 tarihinden itibaren tüm Reckitt şirketlerini kapsayacak şekilde Reckitt Hijyen ve Sağlık İK Direktörü olarak görev yapmaktadır. İrem Önal aynı zamanda Mef Universitesi’nde part time akademisyen olarak çalışmaktadır. Evli ve 1 kız çocuk annesidir.

Kenan Kayhan (İnsan Kaynakları Direktörü - Ülker-pladis Türkiye)

ODTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu olan Kenan Kayhan, iş hayatına Türk Telekom’da Organizasyon ve Süreç Geliştirme Uzman Yardımcısı olarak başladı. Sonra sırasıyla İK Uzmanı, Ücret& Yan Haklar Uzmanı rollerini üstlendi. 2014 yılında Yıldız Holding Türkiye ve MENACA bölgeleri Ücretlendirme & Yan Haklar Yöneticisi olarak görev aldı, yaklaşık 2 yıldır Ülker’in Global organizasyonunda Türkiye Bölgesi (Türkiye, Romanya, Kazakistan) Ücretlendirme, Yan Haklar & İK Analitikleri Kıdemli Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevleri süresince özellikle Ücretlendirme & Yan haklar alanında farklı ülkelerde kademe ve ücret sistemleri kurma , Türkiye’de yan hak sistemlerinin geliştirilmesi çalışmalarına liderlik etmiştir. İK Analitikleri alanında temel analitiklerin geliştirilmesi ve makine öğrenmesi algoritmaları ile tahmin modellerinin temellerini attı. Ek olarak birçok global İK projesinde yer almış ve liderlik etmiştir. Şu anda Ülker-pladis organizasyonunda İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Melis Abacıoğlu (Kurucu - Wellbees)

Melis, bir seri girişimci. Kız çocuklarını toplumsal cinsiyet yargılarına meydan okuyan bireyler olarak yetiştirerek güçlendirmek amacıyla Türkiye'nin 14 farklı lokasyonunda 9-24 yaş arası 500'den fazla kız çocuğuna ücretsiz eğitimler sağlayan sosyal girişim Kızlar Sahada'nın kurucusu. Spor aracılığıyla sosyalleşme platformu olan SWEATers App’ın kurucu ortaklarından. Kurumlar ve çalışanlar için esenlik odaklı yeni çalışma ortamlarını etkileyen sosyal kurumsal wellbeing platformu Wellbees’in kurucusu. Wellbees bugün, 34 şirkette, 10 ülkede, beş dilde 70 bine yakın çalışana hizmet veren B2B, SaaS bir İnsan Kaynakları Teknolojisi ürünü. Melis, Columbia Üniversitesi Matematik ve Sanat Tarihi çift anadal mezunu ve herkesin birbirine destek olurken kendini gerçekleştirdiği bir dünya için çalışıyor. Tüm bunların yanında, evin içinde Tazmanya Canavarı gibi oradan oraya koşan Mila’nın annesi olan Melis; kendini çok tutkulu bir okuyucu, koşucu ve anı koleksiyoncusu olarak tanımlıyor.

Nergis Çetinkaya (Head of People & Culture - Papara)

Nergis Çetinkaya, Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra kariyer yolculuğuna teknoloji sektöründe proje yöneticisi olarak başladı, müşteri yönetiminde devam etti. Daha sonra Michael Page Danışmanlık ile İnsan Kaynakları alanına yöneldi. Yaklaşık 4 yıllık deneyiminin ardından Çiçeksepeti’nde İnsan Kaynakları Müdürü olarak uçtan uca stratejik İK Yönetimi uygulamalarını gerçekleştirmiştir. 2022 yılı Nisan ayı itibarıyla Papara’da insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olarak İnsan ve Kültür ekibine liderlik etmektedir. Bu zamana kadar iş yaşamında edindiği mesleki ve kişisel birikimleri; işe alım ve yetenek yönetimi, çalışan deneyimi, performans yönetimi ve ücretlendirme, işveren markası yönetimi ve kurum kültürü oluşturma gibi başlıklardan oluşmaktadır. Nergis, teknoloji gibi dinamik bir sektörde başarı için şirket kültürünü korumak ve yenilikçi olmak gerektiğini savunur ve sürekli yeni trendleri öğrenme tutkusuna sahiptir.

Neslihan Aktuğ (Talent Management Executive & HRBP - Sanovel)

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde lisan eğitimini tamamlayan Neslihan Aktuğ, 2015 yılında Danone Nutricia Anne Bebek Beslenmesi’den İK Uzmanı olarak başladı. 2016 yılında Nutricia Medikal Beslenme, Nutricia Anne Bebek Beslenmesi, Danone Sütlü Ürünler ve Danone Su divizyonlarına uzmanlık servisinde bulunan Danone’un ortak yeni yapısı altında Danone Akademi’de Eğitim ve Gelişim Sorumlusu olarak çalışmaya devam etti. 2018 yılında Danone’un yeni kurulan Transformasyon ekibine transfer olarak, Transformasyon ve İK Teknolojileri & Analitikleri Yöneticisi olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde Danone İK sistemlerinin global projelerinde ülke sorumlusu olarak görev aldı, Hayat & Sırma su entegrasyonunda entegrasyon ve kültür çalışmalarında aktif rol alarak Danone bünyesinde birçok projenin başarıyla sonuçlanmasına önemli katkı sağladı. Son olarak, Ekim 2021 yılından itibaren Sanovel İlaç’ta Yetenek Yönetimi Yöneticisi ve İK İş Ortağı olarak çalışmaya başlayan Neslihan Aktuğ, bu zamana kadar edindiği bilgi ve deneyim ile de beraber Sanovel İlaç’ın kültür ve dönüşüm sürecinde yenilikçi  birçok sistem ve uygulamaların dizaynı ve kurulmasında kendi ve ekibiyle birlikte aktif rol almış, Sanovel’in Türk İlaç Endüstrisinde örnek olacak uygulamaların hayata geçirilmesinde büyük katkı sağlamaya devam etmektedir.

Pınar Kulalı Şimşek (Ortadoğu ve Afrika İK Gelişim Direktörü - Ericsson)

2000 yılında Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümü mezunu olan Şimşek, Hollanda Erasmus Üniversitesi’nde Değişim Yönetimi konusunda yüksek lisansını tamamlamıştır. Kariyerine 2000 yılında AIESEC Macaristan bünyesinde İK, Değişim Yönetimi alanında adım atan Şimşek, daha sonra sırasıyla 2001 – 2002 yıllarında AIESEC Kuzey ve Güney Amerika’dan sorumlu İş Geliştirme Direktörü ve 2002-2003 AIESEC Rotterdam’da Küresel Stratejik Gelişim Direktörü olarak görev yaptı. Türkiye’deki kariyerine, 2004 – 2006 yıllarında Milliyet E-Gazete bünyesinde İK İş Ortağı olarak başlayan Şimşek, daha sonra Exalt Consulting’de danışman olarak görev yaptı. Şimşek, 2008 – 2017 yıllarında görev yaptığı HSBC bünyesinde sırasıyla Fonksiyon ve Teknoloji Akademi Yöneticiliği, Liderlik ve Beceri Geliştirme Müdürlüğü ve Eğitim ve Yetenek Kıdemli Yöneticiliği sorumluluklarını üstlendi. 2017 – 2019 yılları arasında Vodafone Türkiye Eğitim ve Gelişim, Red Academy Kıdemli Yöneticiliği görevini üstlenen Şimşek, 2019 Ekim ayından itibaren Ericsson Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu IK Gelişim Direktörü olarak görev almaktadır. 52 farklı ülkede çalışma fırsatı bulan ve üç dil bilen Pınar Şimşek evli ve bir erkek çocuk annesidir.

Riina Hellström (Agile HR Leader - Agilehrcommunity.com) 

Rina Hellström, Agile HR Community'nin kurucusu olup, İK ve iş profesyonelleri için sertifikalı agile eğitimleri vermektedir. Agile HR Community, global olarak Fortune 500 şirketlerinde heyecan verici agile geliştirme projeleri ile çalışır. Agile İK için el kitabı haline dönüşen "Agile HR - Deliver value in a changing world of work" kitabının yazarlarındandır. Riina, birkaç agile eğitmen lisansına ve teknoloji ve uygulamalı sinirbilim alanlarında çift yüksek lisans derecesine sahiptir. Son çalışmaları arasında eğlence, donanım, bankacılık, BT ve FMCG sektörlerinde yöneticileri eğitmek ve büyük ölçekli agile dönüşümleri desteklemek yer alıyor.

Umut Özbağcı (CEO - Datassist)

Kendine yetecek kadar müzisyen, hikaye anlatıcı ve profesyonel okur. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler eğitimi aldı, kendini bilgi teknolojileri ürünlerinin satışını yaparken buldu. Transhumanism, Singularity ve Futurism alanlarında fikirler, bilgiler ve haberler paylaştığı Teknoloji Trendleri yazıları 2017-2019 yılları arasında her cuma günü Dünya Gazetesi’nde yayınlandı. Türkiye'de faaliyet gösteren Fortune Global 500 şirketleri başta olmak üzere birçok kuruma Bordro ve İK Teknolojileri alanında danışmanlık ve hizmet sunan Datassist Bordro Servisi’nde CEO olarak görevini sürdürüyor.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.