New HR Summit 2022'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

Dijitalleşen dünyanın insan kaynakları zirvesi New HR Summit, bu sene 21 Eylül tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te fiziksel olarak katılımcılarla buluşacak.
New HR Summit 2022'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

2019 yılında, CrenvoİK ve Webrazzi iş birliği ile düzenlemeye başladığımız New HR Summit, pandemi nedeniyle geçtiğimiz iki sene online olarak gerçekleşmişti. Dijitalleşen dünyanın insan kaynakları zirvesi New HR Summit, bu sene 21 Eylül tarihinde, Wyndham Grand İstanbul Levent'te fiziksel olarak katılımcılarla buluşacak.

Crenvo İK, New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkânı sağlayacak.

New HR Summit'te, çevik dönüşümden yetenek edinmeye, insan kaynakları sektörünün dijital dönüşümünden organizasyonel gelişim ve şirket içi kültüre merak edilen birçok konu birbirinden değerli konuşmacılarıyla gündemimizde olacak. 

Konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu; programı ise kısa bir süre sonra açıklayacağız. Ancak öncesinde katılımcılar için çok değerli bir networking imkanı sağlayacak New HR Summit'e katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Üstelik erken kayıt indirimlerinin de bu ayın son gününe kadar devam ettiğinin altını çizelim.

Dilerseniz gelin, konferansımızın alanında yetkin konuşmacılarına bir göz atalım.

Ali Yalçın (İnsan Kaynakları Bölüm Müdürü - Türkiye İş Bankası)

1977’de Bilecik’te doğan Ali Yalçın, İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Türkiye İş Bankası’ndaki kariyerine 2001 yılında başlamıştır. Organizasyon Müdürlüğü, Operasyon Planlama Bölümü, Proje ve Değişim Yönetimi Başkanlığı, Şube Operasyonları Müdürlüğü, Kurumsal Mimari Bölümü, Çevik Yönetim bölümlerinde görev almış, 2021-2022 yılları arasında Kurumsal Mimari Bölüm Müdürlüğü görevini sürdürdükten sonra 2022 itibarıyla İnsan Kaynakları Bölümü Bölüm Müdürü olarak atanmıştır.

Başak Taşpınar Değim (Kurucu Ortak - Armut)

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 2000 yılında mezun olan Başak Taşpınar Değim, ardından Koç Üniversitesi'nde MBA ve Chicago Loyola Üniversitesi'nde MSIMC yüksek lisans programlarını bitirmiştir. Morgan Stanley’de başladığı iş hayatına ACNielsen Bases ve Revlon New York’da devam etmiştir. 2010 yılında Türkiye’ye döndüğünde Tat markasının marka müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Çoğunluğu yurtdışında yöneticilik yaparak geçen kurumsal kariyerini 2011 yılında bırakarak şu an 500.000'den fazla profesyoneli barındıran, 3000 kategoride hizmet veren Türkiye’nin en büyük online hizmet platformu Armut.com’u kurmuştur. 9 farklı milletten oluşan 95 kişilik ekibiyle Armut, HomeRun markası ile İngiltere, Romanya, Macaristan, Polonya, Çekya, Mısır ve Suudi Arabistan’da da hizmet vermektedir. Ayrıca Rahat Taşın adıyla nakliye alanında özelleşen bir markası da bulunmaktadır. 

Betül Çorbacıoğlu Yaprak (İnsan Kaynakları Direktörü - Mercedes-Benz Türk)

Betül Çorbacıoğlu Yaprak, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 1998’de mezun olduktan sonra, bir süre aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştı. Aynı branşta yüksek lisans derecesini alan Çorbacıoğlu, 2000 yılında Mercedes-Benz Türk ailesine katıldı. Çorbacıoğlu, Kurumsal Planlama ve Mali Kontrol bünyesinde çeşitli görevler aldıktan sonra, 2006’da Şirket Planlaması ve Raporlama Müdürü, 2012’de ise Satış ve Kurumsal Mali Kontrol Direktörü görevlerine atandı. Nisan 2016 itibarı ile Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları Direktörü olarak şu anki görevini üstlendi. PERYÖN - İnsan Yönetimi Derneği'nde Yönetim Kurulu'nda yer alan Çorbacıoğlu Yaprak, aynı zamanda Otomotiv Sanayicileri Derneği'nde İnsan Kaynakları Komitesi başkanı olarak görev yapmaktadır.

Boğaç Devrimci (Çevik Yönetim Bölümü Alan Lideri - Türkiye İş Bankası)

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi tamamlayan Boğaç Devrimci, daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde MSc eğitimini Quantitive Finance üzerine aldı. Ocak 2000'de İç Denetçi olarak Türkiye İş Bankası'na katıldı. Daha önce Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi'nin ve şu anda İşNet'in Yönetim Kurulu Üyesi olan Devrimci, 8 yıldan uzun süredir Türkiye İş Bankası'nda farklı pozisyonlarda görev alıyor. Boğaç Devrimci, an itibarıyla Türkiye İş Bankası'nın Çevik Yönetim Bölümü Alan Lideri olarak görev yapıyor.

Cem Aladoğan (İş Birimi Direktörü - Testinium ve Oobeya)

Testinium’da Oobeya Tribe Lideri olan Cem Aladoğan, yazılım geliştirme, veri analitiği ve teknoloji alanlarında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip. Edindiği mesleki ve kişisel birikimleri; yazılım geliştirme verimliliğini iyileştirme, kurumların veri odaklı karar vermeyi günlük hayatlarının parçası haline getirebilmeleri ve yapay zekadan faydalanmaları için kullanmakta. Cem Aladoğan Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Yeditepe Üniversitesi MBA yüksek lisansını tamamladı. 15 yılı aşkın kurumsal tecrübesi bulunan Aladoğan, kurumsal şirket tecrübelerinin yanında 5'ten fazla girişime mentorluk yapmakta ve 2 çocuk babasıdır.

Demet Hatipoğlu Akman (HR Director - L'Oréal)

Lise eğitimini Saint Benoit Fransız lisesinde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümündeki lisans eğitiminin ardından Akman, yine aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nda yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına Lafarge Türkiye’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlayan Akman, sırasıyla İş Sistem Analisti, IT Uygulamaları Yöneticisi ve son olarak İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2007 yılında Johnson & Johnson Türkiye İlaç Grubu İnsan Kaynakları Direktörü olarak profesyonel hayatına devam eden Akman, daha sonra yine Johnson & Johnson çatısı altında sırasıyla Tüketici Grubu ve Medikal Cihazlar Grubu sorumluluklarını aldı; ayrıca Johnson & Johnson EMEA Cordis Bölümü İnsan Kaynakları Lideri pozisyonunu da mevcut işinin paralelinde yürüttü. İnsan Kaynakları alanındaki kariyerini kişisel gelişim alanında yaptığı çalışmalarla destekleyen Demet Akman, Gestalt Coaching ve Jungian Coaching Programlarını, ayrıca takım çalışmaları alanında Organisation and Relationship Systems Coaching (ORSC) Programını tamamladı. Demet Akman, halen L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak iş hayatına devam ediyor.

Eda Güzeldemir Demiray (İnsan Kaynakları Direktörü - Shell Türkiye)

Shell Türkiye ekibine 2011 yılında katılan Eda Güzeldemir Demiray, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Endüstri ve Örgüt Psikolojisi üzerine yüksek lisans yaptı. Eda Güzeldemir Demiray, kariyerine 2004 yılında Eczacıbaşı şirketlerinde İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak başladı, ardından 2008 yılında Nokia Siemens Networks şirketine İnsan Kaynakları Danışmanı olarak geçti. Yaklaşık üç yıl bu şirkette İnsan Kaynakları Danışmanlığı ve Türkiye & Kazakistan İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüten Güzeldemir Demiray, 2011 yılında İnsan Kaynakları Danışmanı, İK Politika ve Servisler Yöneticisi olarak Shell Türkiye İnsan Kaynakları ekibine katıldı. Mayıs 2015’te Global İş Değerlendirme Danışmanı olarak atanan Güzeldemir Demiray, kısa dönemli uluslararası görevlendirme ile Hollanda’da çalıştı, daha sonra Türkiye’ye dönerek görevine devam etti. 2018’den bu yana Shell Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev almaktadır. Eş zamanlı olarak 2019-2022 arasında YASED Nitelikli İstihdam ve Egitim Çalışma Grubu Başkanlığını da yürütmüştür. Shell&Turcas Petrol A.Ş. İcra Kurulu üyesi olup. Ayrıca 2016 yılından bu yana Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde ders vermektedir. Adler Koçluk eğitimlerini tamamlamış ve Profesyonel Koçluk yapmaktadır. Evli ve bir kız çocuğu annesidir.

Esra Beyzadeoğlu (Chief People & Culture Officer (CPCO) - Hepsiburada)

Ocak 2021'den bu yana Hepsiburada İnsan Kaynakları Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Esra Beyzadeoğlu, 2018'den 2021'e kadar Alternatifbank'ta Bilgi Teknolojileri, Dijital Bankacılık, CRM ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Beyzadeoğlu, Alternatifbank, Akbank, Accenture, Ziraat Teknoloji ve Osmanlı Bankası gibi önde gelen banka ve danışmanlık firmalarında çok sayıda dijital dönüşüm projelerinin liderliği de dahil olmak üzere, çeşitli üst düzey yöneticilik rollerini üstlenmiştir. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Beyzadeoğlu, Sabancı Üniversitesi'nin yönetici MBA programını tamamladı. Kendisi aynı zamanda Koç Üniversitesi'nin Liderlik Gelişim Programı'na katılmıştır.

Ezgi Demirdağ Saydağ (Associate Partner - McKinsey & Company)

Ezgi Demirdağ, 2007’den beri McKinsey & Company bünyesinde görev almakta ve Yardımcı Ortak olarak çalışmaktadır. İşlerimizin geleceği, organizasyonel gelişim ve yetkinlik gelişimi konularına odaklanmaktadır. Türkiye’de ve bölgede pek çok şirket ve kuruluşla çalışarak stratejik işgücü planlama yoluyla gelecekteki iş gücünü şekillendirmeye yardımcı olmuştur. Çok sayıda projede organizasyonları gelecek için hazırlarken otomasyon ve dijitalleşme, çevik çalışma biçimleri ve verimlilik artışı alanlarına odaklanmıştır. Ezgi, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden lisans derecesine ve Columbia Business School’dan MBA derecesine sahiptir. İşlerimizin Geleceği Türkiye raporunun da yazarıdır. (İşlerimizin Geleceği, 2020).

Fatih Günaydın (İnovasyon Lideri - Softtech)

Softtech İnovasyon Lideri olan Fatih Günaydın, profesyonel kariyerine 2007 yılında başlamıştır. Sırasıyla Next4biz, Maltepe Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, KoçSistem gibi kurumlarda yazılım danışmanı olarak çalıştıktan sonra, 2015 yılında FlowBT'yi kurmuş, 2017 yılında bu girişimden çıkış yapmıştır. Ardından Deloitte’ta bilgi teknolojileri risk yönetimi ve kurumsal hizmet yönetimi alanında yönetici olarak çalışmıştır. 2018 Aralık ayından beri de Softtech’te farklı ekiplere liderlik etmektedir. İnovasyon, Blokzincir ve Metaverse, Takım Kültürü Oluşturma, Kurumsal Hizmet Yönetimi ve LowCode/NoCode hakkında konuşmalar yapmaktadır.

Feride Düzduran Gündüz (İnsan Kaynakları Direktörü - Sodexo)

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Feride Düzduran Gündüz, üniversite döneminde Hakkı Devrim'in liderliğinde Büyük Larousse ve Tema Larousse ansiklopedileri yayın ekibinde 2 yıl boyunca araştırmacı ve redaktör olarak çalıştı. Mezuniyeti sonrası profesyonel iş yaşamına 1997 yılında Turkcell’de Müşteri İlişkileri ekibinde başladı. Ardından 2000-2019 yılları arasında İnsan Kaynakları bünyesinde farklı sorumluluklar üstlendi. Özellikle İK uygulamalarının dijitalleşmesi ve dönüşümü, kısa ve uzun vadeli teşvikler, toplam ücret ve yan haklar, yeni nesil yetenek ve performans yönetimi ve çalışan deneyimi alanlarında ve kültürel dönüşüm programlarında liderlik görevi üstlenerek; Türkiye’de pek çok ilk ve yenilikçi uygulamayı hayata geçirdi. Bu uygulamalarla uluslararası arenada Brandon Hall Excellence Awards, Peer Awards, Stevie Awards gibi çeşitli ödüller kazandı. 2017 ve 2019 yıllarında IMD Business School’un sırasıyla Global Leadership ve Digital Transformation programlarını başarıyla tamamladı. 2017 yılından bu yana profesyonel olarak gönüllü koçluk & mentorluk yapan ve Şubat 2020’den bu yana Sodexo’da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olan Feride Düzduran Gündüz, aynı zamanda Sodexo İcra Kurulu üyesi olarak görev alıyor. Evli ve 2 kız çocuğu annesi.

İsmail Kocaman (Human Resources Manager - Anadolu Grubu)

1994’de İTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu, 1996’da Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden Yüksek Lisans derecesi aldı. Çalışma hayatına, Honda Türkiye İnsan Kaynakları’nda 1997’de başladı, sonrasında kariyerine Anadolu Efes Merkez İnsan Kaynakları’nda devam etti. 2015 yılından itibaren Anadolu Grubu Holding İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışmakta. Burada, İnovasyon Yönetimi, İK Sistemleri & Dijitalleşme ve İK Veri Yönetimi alanlarında çalışmalarını yürütüyor.

Murat Karakaş (Organizational Development and People Analytics Director - sahibinden.com)

1976 yılında Mersin'de doğan Karakaş, yaklaşık 25 yıldır İnsan Kaynakları alanında yöneticilik ve danışmanlık pozisyonlarında görev yapıyor. Organizasyon yapısı, iş analizi, iş tanımları ve yetkinlik modeli oluşturma, başta ücret yönetimi, performans yönetimi ve yetenek yönetimi olmak üzere İnsan Kaynakları süreçlerinin tasarlanması, çalışan bağlılığı anketleri, norm kadro ve işgücü planlaması, bordro yönetimi ve teşvik süreçleri, iş sağlığı ve güvenliği gibi konulardaki uzmanlığı ile pek çok şirkete kurumsal dönüşüm ve entegre İK sistemlerinin kurgulanması konusunda danışmanlık verdi, şirketlerde bu sorumlulukları yerine getirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi ve daha sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İK Yönetimi alanında yüksek lisans derecesini aldı. Şu anda sahibinden.com’da Organizasyonel Gelişim ve İK Analitiği Direktörü olarak çalışan Karakaş; T-Systems Turkey, Probil, Agito Software ve D&R'da İnsan Kaynakları, iş geliştirme, kalite ve mali işler konularında çalıştı, PricewaterhouseCoopers (PwC), Willis Towers Watson Türkiye ve HRMONDO'da proje yöneticisi ve danışman olarak İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim projelerinde etkin şekilde yer aldı. Koçluk alanında AoEC Practitioner Diploma sahip olan Karakaş, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Senem Korol (Özellikli Tedaviler Uluslararası ve Çin’den sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü - Sanofi)

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2007 yılında mezun olan Senem Korol, kariyerine 2007 yılında Coca-Cola Türkiye’de Avrasya ve Afrika bölge çalışanlarının eğitim süreçlerinden sorumlu olarak Eğitim Departmanı’nda başladı. 2014 yılına kadar Coca-Cola bünyesinde şişeleyici organizasyon da dâhil olmak üzere Türkiye, Kenya ve Rusya’da İK iş ortağı, eğitim, gelişim ve yetenek yönetimi sorumlulukları gibi çeşitli insan kaynakları rollerinde görev aldı. Devam eden süreçte iki yılı aşkın bir süre boyunca Koç Holding bünyesinde Arçelik’te Avrupa, Amerika ve Ortadoğu, Kuzey Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Grup Müdürü olarak görev aldı. Senem Korol, Sanofi'ye Temmuz 2018'de Sanofi Türkiye’nin tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olduğu Ülke İnsan Kaynakları Direktörü olarak katıldı. 15 yıllık başarılı kariyerinde yetenek yönetimi, organizasyonel tasarım, çalışan bağlılığı, değişim yönetimi, liderlik yeteneği geliştirme ve koçluk gibi alanlarda uzmanlaşan Senem Korol yeni görevinde, Sanofi Özellikli Tedaviler’in Çin dahil uluslararası tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.

Seniha Koçyiğit (Kurucu - Rebus Danışmanlık)

1978 Ankara doğumlu olan Koçyiğit, 2000 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü (Anadal) ve Eğitim Birimleri (Yandal) bölümlerinden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine bankacılık sektöründe, insan kaynakları alanında “Management Trainee” olarak başlamıştır. Daha sonra Bilgi Teknolojileri sektörünün öncü şirketlerinden Garanti Teknoloji ‘de yenilikçi ve İnsana yatırımı hedefleyen pek çok projede görev almıştır. Devamında Türkiye’nin en büyük e-ticaret hacmine sahip ve online seyahat hizmetleri konusunda global pazarda rekabet eden ilk Türk şirketlerinden olan Metglobal Grup’ta hem İnsan Kaynakları, hem de Stratejik Planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır. Son olarak Softtech Teknoloji’de Ürün Geliştirme, Strateji ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. Seniha Koçyiğit, Rebus Danışmanlık'ın kurucu ortaklarındandır.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.