SPONSORLU

15 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan Jotform'un İstanbul ofisini gezdik

Bu videomuzda kısa süre önce açılışı gerçekleşen Jotform'un İstanbul ofisini Jotform kurucusu ve CEO'su Aytekin Tank ile birlikte geziyoruz.

Globalde 15 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan Jotform'un İstanbul'da ofis açmaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Temmuz ayında Ankara ofisi ve çalışma hayatını sizlere aktardığımız Jotform'un İstanbul ofisi geçtiğimiz günlerde açıldı.

Bu videomuzda ise kısa süre önce açılışı gerçekleşen Jotform'un İstanbul ofisini Jotform kurucusu ve CEO'su Aytekin Tank ile birlikte geziyoruz. Ülkemizin yanı sıra yurt dışında da ofislere sahip olan Jotform, İstanbul ofisi ile birlikte toplamda 6. ofisini açmış oldu.

Jotform'un İstanbul ofisinin Vadi İstanbul içinde yer alan Bilişim Vadisi binasında yer aldığını da ekleyelim. Gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbette bizlere İstanbul ofisinin kuruluş hikayesinden bahseden Aytekin Tank, Jotform'un çalışma şekli ile ilgili önemli detaylar da paylaştı.

Hatırlatmak gerekirse Aytekin Tank tarafından 2006 yılında Ankara'da kurulan Jotform, kullanıcıların hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan web üzerinden ve mobilden kolayca veri toplayabileceği, kullanması kolay bir online form yaratma platformu olarak faaliyet gösteriyor.

Videomuzda içinde Jotform'un İstanbul ofisinin kuruluş hikayesi, farklı ülkelerde yer alan ofislerin nasıl koordine edildiği, gelecekte hangi noktalarda ofislerin açılacağı ve şirketin gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Jotform'un İstanbul ofisinde yer almak istiyorsanız https://www.jotform.com/about/istanbul/ adresini ziyaret edebilir, Yazılım Geliştirme, Data, Siber Güvenlik, DevOps ve diğer açık pozisyonlardaki ilanları inceleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.