SPONSORLU

500'e yakın çalışanı bulunan Jotform'un ofisi ve çalışma dünyası

Bu videomuzda ise Jotform'un Ankara ofisini şirketin kurucusu ve CEO'su Aytekin Tank ile birlikte geziyoruz.

Ankara'dan San Francisco'ya uzanan online form yaratma platformu olarak karşımıza çıkan Jotform'u ilk olarak 2019 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Ülkemizin yanı sıra yurt dışında da pek çok ofise sahip olan Jotform, yakın zamanda İstanbul ofisini de açacak.

Bu videomuzda ise Jotform'un Ankara ofisini şirketin kurucusu ve CEO'su Aytekin Tank ile birlikte geziyoruz. Aytekin Tank tarafından 2006 yılında Ankara'da kurulan Jotform, kullanıcıların hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan web üzerinden ve mobilden kolayca veri toplayabileceği, kullanması kolay bir online form yaratma platformu olarak faaliyet gösteriyor.

Jotform Ankara ofisi ziyaretimiz çerçevesinde Aytekin Tank ile keyifli bir sohbet de gerçekleştirdik. Bizlere Jotform'un kuruluş hikayesinden bahseden ve bugüne kadar neler yaptıklarını aktaran Tank, Jotform'un çalışma şekli ile ilgili de önemli bilgiler aktardı. 

Videomuzda içinde Jotform'un hikayesini, ofisler ve çalışanları ile ilgili detayları, ofis içinde yer alan demo alanını ve şirketin gelecek hedeflerini bulabilirsiniz. Genelde bir form ürünü olarak tanınan Jotform, şu an formun haricinde pek çok farklı ürünü de kullanıcılarına sunuyor. Bu ürünler ile ilgili tüm detaylar da videomuz içinde mevcut durumda. Jotform'un İstanbul ofisinde yer almak istiyorsanız https://www.jotform.com/about/istanbul/ adresinden başvurabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.