Sanal gerçeklik oyunu Gym Class, 8 milyon dolar tohum yatırım aldı

Gym Class tarafından aktarılan bilgilere göre oyun, 8 milyon dolar tohum yatırım aldı. Gym Class'ın 8 milyon dolarlık yatırım turu, Andreessen Horowitz (a16z) liderliğinde gerçekleşti.
Sanal gerçeklik oyunu Gym Class, 8 milyon dolar tohum yatırım aldı

Teknoloji dünyasının en önemli alanlarından biri haline gelen oyunlar, sanal gerçeklik özelinde de büyümeye devam ediyor. Sanal gerçeklik (VR) odaklı bir basketbol oyunu olarak karşımıza çıkan Gym Class, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Gym Class tarafından aktarılan bilgilere göre oyun, 8 milyon dolar tohum yatırım aldı. Gym Class'ın 8 milyon dolarlık yatırım turu, Andreessen Horowitz (a16z) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Andreessen Horowitz (a16z) haricinde ise Y Combinator da katıldı.

Sanal gerçeklik odaklı en popüler oyunlar arasında yer alan Gym Class, geçtiğimiz dönemlerde Meta Quest App Lab içinde yayınlandı. Sosyal özelliklere de sahip olan spor oyunu olan Gym Class, kısa süre içinden 1 milyondan fazla oyuncu tarafından indirildi.

Gym Class'ın geliştiricileri tarafından aktarılan bilgilere göre oyun, önümüzdeki aylarda Meta Quest mağazası için de kullanıma sunulacak. Meta Quest VR sanal gerçeklik gözlükleri ile oynanabilen Gym Class, sanal gerçeklik içinde online olarak basketbol oynamanıza olanak sağlıyor.

Gym Class'ın online olarak aynı anda 8 kişi tarafından oynanabildiğini de ekleyelim. Gym Class içinde fiziksel hareketlerle birlikte vücut avatarlarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Gym Class'ın en önemli özelliklerinden biri ise oyuncuların kendi basketbol sahalarını tasarlamalarına izin vermesi. Dilerseniz Gym Class oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.