a16z crypto'dan Gary Vaynerchuk'ın NFT projesi VeeFriends'e 50 milyon dolar yatırım

a16z crypto dün paylaştığı bir blog gönderisiyle VeeFriends'e 50 milyon dolarlık tohum yatırımı yaptığını açıkladı. 
a16z crypto'dan Gary Vaynerchuk'ın NFT projesi VeeFriends'e 50 milyon dolar yatırım

VaynerMedia, VaynerX ve Vayner Sports'un sahibi Gary Vaynerchuk, şimdiye kadar NFT'nin en sıkı destekçilerinden biri olarak karşımıza çıktı. Gary Vee ismiyle de tanınan başarılı pazarlama profesyoneli, ilk olarak 2021 yılında NFT projesi VeeFriends'i duyurdu. a16z crypto dün paylaştığı bir blog gönderisiyle VeeFriends'e 50 milyon dolarlık tohum yatırımı yaptığını açıkladı. 

Mickey Mouse, Hello Kitty, The Getalong Gang, Snorks ve Wuzzles karakterlerinin evriminden ilham alan koleksiyon, 10 bin 255 VeeFriends token'ından oluşuyor. VeeFriends token'ınan sahip olan kişiler, ayrıca NFT sahiplerine özel VeeCon etkinliğine de katılma hakkına sahip oluyor. Bu noktada VeeCon etkinliğinin Web3'e odaklanacağını, canlı müzik ve networking imkanlarına sahip olacağını belirtelim. 

İlk VeeCon etkinliği 19-22 Mayıs 2022'de Minnesota'da gerçekleşecek. 2023 ve 2024 yıllarındaki etkinlikler ise etkinlik tarihinden 180 gün önce duyurulacak. 7 bin NFT sahibini bir araya getirmesi planlanan etkinlik, NFT ile topluluk yaratımının ya da topluluğu NFT ile yönetmenin güzel bir örneğini oluşturuyor. 

a16z crypto'dan Chris Lyons'ın kaleme aldığı gönderide Gary Vaynerchuk'ın VeeFriends koleksiyonu "eşsiz, anlamlı fikri mülkiyet ve olağanüstü bir topluluk aracılığıyla web3'ten etkin bir şekilde yararlanmak için bir plan." olarak tanımlanıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.