Kurumsal seyahat çözümleri sunan Spotnana, 75 milyon dolar yatırım aldı

New York merkezli Spotnana tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 75 milyon dolar yatırım aldı.
Kurumsal seyahat çözümleri sunan Spotnana, 75 milyon dolar yatırım aldı

“Travel-as-a-service” çalışma modeli ile birlikte kurumsal seyahat yönetimi yazılımı sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Spotnana, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. New York merkezli Spotnana tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 75 milyon dolar yatırım aldı.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yılın Eylül ayında da 34 milyon dolar yatırım alan Spotnana, aldığı 75 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırım tutarını ise 116 milyon dolara çıkardı. Girişimin değerlemesi ise paylaşılmadı.

Spotnana'nın 75 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Durable Capital Partners LP liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Durable Capital Partners LP haricinde ise Madrona Venture Group, Iconiq Growth, Mubadala Capital ve Blank Ventures da katıldı. 

2019 yılında Sarosh Waghmar (CEO) ve Shikhar Agarwal (CTO) tarafından ABD'de kurulan Spotnana, odağına kurumsal seyahat çözümlerini alan bulut tabanlı bir yazılım sunuyor. Spotnana tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, işe alımları hızlandırmak ve sunulan yazılımın daha fazla müşteriye ulaştırılması için kullanılacak.

Pandeminin yavaşlaması ile birlikte hızlı bir şekilde büyüyen Spotnana, çalışan sayısını bir önceki yıla oranla iki katına çıkardı. Spotnana tarafından aktarılan bilgilere göre şu an için şirketin 200'den fazla çalışanı bulunuyor. New York merkezli olan Spotnana'nın Bengaluru, Pune ve Mumbai'de ofislere sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.