Blockchain ekosistemi Topl, 15 milyon dolar yatırım aldı

Topl, şirketlerin sosyal etki girişimlerini izlemelerine ve bunlardan para kazanmalarına yardımcı olmak amacıyla Seri A turda 15 milyon dolar yatırım aldı.
Blockchain ekosistemi Topl, 15 milyon dolar yatırım aldı

Topl, şirketlerin sosyal etki girişimlerini izlemelerine ve bunlardan para kazanmalarına yardımcı olmak amacıyla Seri A turda 15 milyon dolar yatırım aldı. Turu, Mercury, Republic Asia ve Cryptology Asset Group ortaklaşa yönetti. 

2017 yılında Christopher Georgen, James Aman ve Kim Raath tarafından hayata geçirilen Topl, bir kuruluşun tedarik zincirindeki her adımı izleyerek ve izleyerek şirketlerin etik ve sürdürülebilir uygulamalarını kanıtlamalarını sağlıyor. 2018'de blockchain ekosistemini kuran Topl, şirketlere blockchain üzerinde nasıl çalışacakları konusunda yardımcı oluyor.

Topl kurucusu Christopher Georgen, TechCrunch'ın haberine göre şirketin yol haritasındaki üç ana yöne doğru gideceğini söylüyor. Bunlardan ilki merkezsizleştirmek. Bu gerçekleşirse topluluk yönetiminin kolaylaşacağı belirtiliyor. Diğer iki yön ise blockchain destekli yeni ürünlerin piyasaya sürülmesinden oluşacak ve önümüzdeki ay başlayacak olan bir hizmet olarak izlenebilirlik uygulaması ile piyasaya sürülecek olan karbon kredileri için bir kayıt uygulaması.

Georgen, şirketin, sürdürülebilirlik odaklı girişimlerden, işe araba kullanmak yerine bisiklete binerek karbon kredisi kazanabileceğiniz, harekete geçme uygulamalarına kadar çeşitli şeyler için blockchain teknolojisini kullanan müşterilerle çalıştıklarını söylüyor.

Topl, yıl sonuna kadar kendi blockchain ekosisteminde 40 ila 50 projeye sahip olmayı hedefliyor. Merkezi Houston'da bulunan Topl, aldığı yeni yatırımla birlikte önümüzdeki 12 ay boyunca yeni yetenekleri ekibine katmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.