Hepsiburada Premium neler sunuyor?

Hepsiburada'nın yeni abonelik servisi olan Hepsiburada Premium ile karşımıza çıktığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bu videomuzda ise Hepsiburada Premium servisinin sunduğu avantajlara yakından bakıyoruz.

Ülkemizin en önemli e-ticaret şirketleri arasında bulunan Hepsiburada'nın yeni abonelik servisi olan Hepsiburada Premium ile karşımıza çıktığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bu videomuzda ise Hepsiburada Premium servisinin sunduğu avantajlara yakından bakıyoruz.

Aylık 9,90 TL'lik bir fiyata sahip olan Hepsiburada Premium, kullanıcılarına farklı avantajlar sunuyor. Servisin avantajları arasında ise 25 TL üzerinde bedava kargo, Hepsiburada market alışverişlerinde ücretsiz teslimat, yapılan alışverişlerden yüzde 3 oranında Hepsipapel kazanma, hediye BluTv aboneliği, ücretsiz mobilya montajı, ücretsiz lastik montajı, ücretsiz kapıda iade, öncelikli çağrı merkezi kullanımı ve ücretsiz randevulu teslimat bulunuyor.

Daha önce Efsaneler Kulübü çözümü ile karşımıza çıkan Hepsiburada, Hepsiburada Premium ile ise Amazon Prime benzeri bir abonelik servisi sunuyor. Hepsiburada Premium, özellikle sunduğu hediye BluTv aboneliği ile ön plana çıkıyor. Hatırlatmak gerekirse BluTv aboneliğinin aylık ücreti 34,90 TL

Hepsiburada Premium'u Hepsiburada üyeliği olan herkes satın alabileceğini de ekleyelim. Dilerseni Hepsiburada Premium ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.