Semt pazarı uygulaması Pazardan, 3.1 milyon TL tohum yatırım aldı

2021 yılında Burak Sıraç, Bora Gündüz ve Okan Tübek tarafından kurulan Pazardan, OTTO Holding, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı, Keiretsu Melek Yatırım Ağı ve VeVentures’ın ortak katılımıyla 3,1 milyon TL yatırım aldı.
Semt pazarı uygulaması Pazardan, 3.1 milyon TL tohum yatırım aldı

Semt pazarlarındaki tezgahları dijitale taşıyan Pazardan, tohum aşamasındaki ilk yatırım turunu tamamladı. 2021 yılında Burak Sıraç, Bora Gündüz ve Okan Tübek tarafından kurulan Pazardan, OTTO Holding, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı, Keiretsu Melek Yatırım Ağı ve VeVentures’ın ortak katılımıyla 3,1 milyon TL yatırım aldı.

Aldığı yatırımlarla ürün ve iş modelini geliştirmeyi hedefleyen Pazardan, bu sayede günlük tazelikteki meyve ve sebzeleri İstanbul merkezli olmak üzere daha geniş tüketici topluluğuna da ulaştıracağını açıkladı.

Uygulamalarıyla online alışveriş trendinde yeni bir segment ve deneyim yarattıklarını aktaran Pazardan Kurucu Ortağı ve CEO’su Burak Sıraç, Pazardan’ı, kullanıcıların adreslerine semt pazarlarından online alışveriş yapmalarını sağlayan bir pazar yeri platformu olarak konumladıklarını; teknoloji olarak Pazardan story, Akıllı file gibi Türkiye e-ticaret ekosisteminde ilk defa kullanılan özellikleri geliştirdiklerini söyledi. Sıraç, geldikleri noktada Pazardan'ın, yatırımcılarının kolektif bilgisi, tecrübesi ve networkleriyle çok daha güçlü bir hale geldiğini sözlerine ekledi.

Pazardan, alınan 3.1 milyon TL yeni yatırım ile İstanbul merkezli olmak üzere hizmet verdiği bölge sayısını yükseltecek. Son kullanıcı ve sipariş sayısında büyüme kaydederek ürünü geliştirecek ve farklı iş birlikleriyle yeni iş modelleri yaratacak. Girişim, taze ürün dikeyinde, farklı iş modelleriyle hizmet veren bir online platform olacak. Alınan yatırım, bu stratejiler doğrultusunda büyümeye çevrilecek, yeni lokal ve global hedeflere yelken açılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.