Tesla modelleri için Steam desteği geliyor

Twitter üzerinden bir takipçisinin sorusunu yanıtlayan Tesla CEO'su Elon Musk, Steam entegrasyonu konusunda ilerleme kaydettiklerini ve demonun önümüzdeki Ağustos ayında karşımıza çıkabileceğini paylaştı
Tesla modelleri için Steam desteği geliyor

Elektrikli otomobil ve otonom sürüş teknolojileri denildiğinde akla gelen ilk firma olan Tesla'nın araçlarında çeşitli oyunlar sunduğunu geçtiğimiz dönemlerde sizlere pek çok kez aktarmıştık. Sunduğu oyunlar ile birlikte araçları şarj olurken kullanıcılarını eğlendirmeyi hedefleyen Tesla, oyun konusunda önemli bir adım atıyor.

Twitter üzerinden bir takipçisinin sorusunu yanıtlayan Tesla CEO'su Elon Musk, Steam entegrasyonu konusunda ilerleme kaydettiklerini ve demonun önümüzdeki Ağustos ayında karşımıza çıkabileceğini paylaştı. Hatırlatmak gerekirse Elon Musk, geçtiğimiz dönemlerde Cyberpunk 2077 ve The Witcher gibi oyunların gelecekte Tesla araçlarında oynanabileceğini duyurmuştu. 

Tesla araçları içinde Tesla Arcade, Cuphead ve Sonic the Hedgehog 1 gibi oyunlar yer alsa da henüz Cyberpunk 2077 ve The Witcher için herhangi bir adım atılmamıştı. Elon Musk'ın bahsettiği Steam entegrasyonu ile bu durum değişebilir. Steam entegrasyonunun nasıl çalışacağı konusunda şu an için net bir bilgi bulunmasa da iki potansiyel senaryo mevcut.

Steam entegrasyonu senaryolarından ilki aracınızda yer alan Steam uygulaması içinden platforma giriş yaparak PC'niz için yeni oyunlar keşfetmek ve satın alabilmek. Tabii ki bu durumun telefonunuzdan Steam'e girmekten pek farkı olmadığını da ekleyelim.  

İkinci senaryo ise Steam entegrasyonu ile birlikte Tesla aracınızın ekranında halihazırda Tesla için sunulmayan oyunları indirerek oynayabilmek. Önümüzdeki Ağustos ayında demonun kullanıma sunulması ile birlikte Tesla'nın Steam entegrasyonunun nasıl çalışacağı da ortaya çıkacak. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.