HoloVit, 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

TV, tablet ya da laptop gibi ekranlarınızdan gelen videoyu holograma çeviren bir yansıtıcı olarak görev yapan HoloVit, 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.
HoloVit, 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Hologram teknolojisine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan HoloVit, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. HoloVit tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. HoloVit'in 750 bin dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırımı Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından geldi.

Temelde TV, tablet ya da laptop gibi ekranlarınızdan gelen videoyu holograma çeviren bir yansıtıcı olarak görev yapan HoloVit, kullanıcılarının kendi cep telefonları, tablet veya laptoplarından indirdikleri videoları Holograma çevirebilmelerine olanak sağlıyor.

Bir reflektör, üç uygulama ve üç oyundan oluşan bir sistem olarak görev yapan HoloVit, kullanıcının ışık kaynağı ve işlemci olarak kendi laptop, tabletini kullanmasını ve sadece bir yansıtıcı ve yazılım ile hologram elde etmesine odaklanıyor.

HoloVit Effect uygulaması ise internetten indirilen videoları 3D holograma çevirebilen bir sistem olarak çalışıyor. HoloVit Effect uygulaması ile kullanıcının kendi 3D holografik videolarını da yaratabiliyor. HoloVit tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, HoloVit screen için hazırlanan Effect uygulamasının holografik reklam sektörüne açılması için harcanacak.

HoloVit kurucu ortağı Jeff Deleon'ın paylaştığı bilgilere göre HoloVit Screen şu an tek boyda 170 dolar fiyat etiketi ile birlikte satılıyor. İlerleyen dönemde ürünün büyük bir boyunu da 240 dolardan satmaya başlayacaklarını belirten Deleon, yüksek fiyatlı olmaları nedeniyle holografik reklam göstericilerinin yaygınlaşamadığını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.