Intranet yazılımı geliştiren Happeo, 26 milyon dolar yatırım aldı

Happeo'nun 26 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Endeit Capital, Smartfin ve Evli Growth Partners'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.
Intranet yazılımı geliştiren Happeo, 26 milyon dolar yatırım aldı

Ekipler arasındaki bilgi akışına odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Happeo, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Happeo tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 26 milyon dolar yatırım aldı. 

Edindiğimiz bilgilere göre Happeo'nun 26 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Endeit Capital, Smartfin ve Evli Growth Partners'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. Yatırım turuna, Endeit Capital, Smartfin ve Evli Growth Partners'ın haricinde ise Inkef Capital, Maki.vc ve Vendep Capital da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Happeo, en son 2020 yılının Mayıs ayında Inkef Capital liderliğinde 12 milyon dolar yatırım almıştı.  Alınan 26 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Happeo'nun bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 47 milyon dolara ulaştı.

Happeo tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 26 milyon dolarlık yatırım, ürün geliştirme, yeni pazarlarda büyüme ve şirketin ekibini büyütmesi için kullanılacak. 124 kişilik bir ekibe sahip olan Happeo'nun yıl sonuna kadar ekibini 160 kişiye çıkarması hedefleniyor.

2017 yılında Antero Hanhirova, Perttu Ojansuu ve Vesa Sironen tarafından Helsinki'de kurulan Happeo, intranet yazılımı geliştiren bir girişim olarak hizmet sunuyor. Daha iyi bir iletişim kurulabilmesi adına ortak konular için kanallar ve sayfalar oluşturulmasına imkan tanıyan Happeo, Microsoft 365 ve Google Workspace gibi önemli servisler ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor.

Hem Android hem de iOS platformları için mobil uygulamaya sahip olan Happeo, web üzerinden de kullanılabiliyor. Son olarak Happeo'nun 350'den fazla şirket tarafından aktif olarak kullanıldığını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.