Ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch, büyük bir ekran ve batarya ile gelecek

Ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modeli bugüne kadar sunulan en büyük ekranlı Apple Watch olabilir.
Ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch, büyük bir ekran ve batarya ile gelecek

Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni ürünlerin ortaya çıktığını geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman'a göre bu ürünler arasında 3 yeni Apple Watch ürünü yer alıyor.

Apple'ın üzerinde çalıştığı Apple Watch modelleri ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve ekstrem sporlara odaklanan yeni bir model olarak karşımıza çıkıyor. Gurman, önümüzdeki aylarda karşımıza çıkması beklenen ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modelinin özellikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gurman, ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modelinin ekran boyutu, kasası ve bataryasına dair önemli bilgiler paylaştı. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre yeni Apple Watch, bugüne kadar sunulan en büyük ekranlı Apple Watch modeli olabilir.

Ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modelinin en büyük ekranlı Apple Watch modelinden yüzde 7 oranında daha büyük bir ekran sunması bekleniyor. 2 inç boyutlarında ekrana sahip olması beklenen saatin ekran çözünürlüğü ise 410 x 502 piksel olacak.

Ekstrem sporlara odaklanması nedeniyle sağlamlık konusunda iddialı olması beklenen yeni Apple Watch'ın kasası ise metal olacak. Apple Watch Series 8 modelinin vücut sıcaklığındaki artışı tespit edebileceğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modeli de bu özelliğe sahip olacak.

Hatırlatmak gerekirse Apple Watch modellerinin en büyük problemlerinin başında pil sorunu yer alıyor. Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni Apple Watch modeli ile birlikte bu durum değişebilir. Gurman, yaptığı açıklamada ekstrem sporlara odaklanan Apple Watch modelinin daha büyük bir batarya ile geleceğini aktardı. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.