Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni ürünler ortaya çıktı

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, yeni raporunda Apple'ın önümüzdeki sonbahardan itibaren tanıtacağı ürünleri açıkladı.
Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni ürünler ortaya çıktı

Yenilenen MacBook Air modelinin M2 çipi ile birlikte WWDC 2022 çerçevesinde tanıtıldığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, yeni raporunda Apple'ın önümüzdeki sonbahardan itibaren tanıtacağı ürünleri açıkladı.

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple'ın tanıtacağı ürünler arasında herkesin beklediği iPhone 14 ailesinden tutun da yeni Apple TV'ye kadar pek çok yeni model yer alıyor. WWDC 2022'de karşımıza çıkan M2 işlemcisi, önümüzdeki aylarda pek çok yeni modelde de kullanılacak.

Gurman'ın paylaştığı bilgilere göre önümüzdeki aylarda M2 Mac mini, M2 Pro Mac mini, M2 Pro / M2 Max 14 ve 16 inçlik MacBook Pro modelleri ve M2 Ultra / M2 Extreme Mac Pro modeli tanıtılabilir. Apple tarafından geliştirilen karma gerçeklik gözlüğünün de M2 çipini kullanabileceğini de ekleyelim.

Apple'ın şimdiden M3 çipi üzerinden çalışmaya başladığını da belirten Gurman, M3 çipinin önümüzdeki yıl 13 ve 15 inç MacBook Air modelleri ile karşımıza çıkabileceğini paylaştı. Her yıl sonbahar aylarında iPhone ailesinin yeni üyelerini tanıtan Apple, bu yıl iPhone 14 modelleri ile karşımıza çıkacak.

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan iPhone 14 ailesinin 4 farklı modelden oluşması bekleniyor. Yeni iPhone modelleri her zaman açık ekran, A16 işlemcisi, yeni bir çentik tasarımı ve 48 megapiksellik yeni bir kamera ile tanıtılabilir. Gelelim Apple'ın en sevilen ürünleri arasında yer alan iPad'lere.

Hatırlatmak gerekirse gücünü M1 çipinden alan iPad Pro modelleri geçtiğimiz yıllarda tanıtılmıştı. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre M2 çipini kullanan yeni iPad Pro modelleri (11 ve 12.9 inç) ise önümüzdeki dönemde tanıtılacak. Gurman'ın paylaştığı bilgilere göre 14 ve 15 inçlik yeni iPad modelleri de önümüzdeki 2 yıl içinde karşımıza çıkacak.

Apple'ın 3 yeni Apple Watch modeli ile karşımıza çıkacağını belirten Gurman, bu modellerin ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve yeni bir model olacağını duyurdu. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre yeni Apple Watch modeli daha dayanıklı olacak ve ekstrem sporlar için geliştirilecek.

Apple'ın Apple TV ile ilgili çalışmalarından da bahseden Gurman, şirketin önümüzdeki aylarda A14 işlemcisine sahip yeni bir Apple TV modelini tanıtacağını duyurdu. Apple tarafından tanıtılacak olan bir diğer ürün ise yeni bir HomePod modeli olacak. Apple'ın tanıtacağı yeni modeller ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.