SPONSORLU

Seyahat Alışkanlıklarınızı Değiştirecek Bir Araç Kiralama Deneyimi: RentiCar

“Hayatın tadı yolda çıkar” sloganıyla dikkatleri çeken RentiCar, kullanıcıların standart araç kiralama alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor. Özgürlükçü ve duyarlı yaklaşımı, kullanıcı dostu ve pratik ara yüzü sayesinde araç kiralama sektörüne yepyeni bir kitleyi entegre ediyor.
Seyahat Alışkanlıklarınızı Değiştirecek Bir Araç Kiralama Deneyimi: RentiCar

Araç kiralama platformu olarak hizmet veren RentiCar; yalnızca kullanıcı ile car rental markaları arasında köprü olmayı değil, günlük hayatta araç kiralama dendiğinde ilk akla gelen isim olmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda en hızlı çözüm üreten, en pratik ve en güvenilir marka olarak tüketici algısında yer etmek için güçlü adımlarla ilerliyor.

Araç kiralama sektöründeki kullanıcı taleplerine uygun bir pazarlama stratejisi uygulayan RentiCar, bu stratejiye ek olarak merkezinde “özgürlük” kavramının yer aldığı etkili bir iletişim yürütüyor. Böylelikle sektör için yeni sayılabilecek bir kitleye de temas etmeyi planlıyor. Özellikle bugüne kadar hiç araç kiralamamış ya da gündelik planlarında araç kiralamayı düşünmemiş kitlelere “şehre mahkum kalma” diyerek; araç kiralamayı, özgürce seyahat etmenin en hesaplı, en pratik ve en hızlı yolu olarak sunuyor.

X ve Y kuşağının yanı sıra Z kuşağının dinamizmine de pratik ve esnek çözümler sunan RentiCar, yenilikçi ve canlı bir pazarlama stratejisi sayesinde geniş kitlelere hizmet veriyor. Araç kiralama hizmetinin; iş seyahatleri, yıllık izinler ve tatillerin yanı sıra insanların günübirlik etkinlikleri, hafta sonu kaçamakları, şehir içindeki kısa mesafeli ancak daha esnek planlarının da parçası olması gerektiğine inanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.