Hepsiburada, Premium üyelik modelini resmi olarak duyurdu

Hepsiburada, aylık 9.90 TL olarak ücretlendirilen Premium üyelik modelini resmi olarak duyurdu. 
Hepsiburada, Premium üyelik modelini resmi olarak duyurdu

Hepsiburada Premium'un açıldığını ve yakaladığımız detayları geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Hepsiburada, şimdi ise Premium üyelik modelini resmi olarak duyurdu. 

Aylık 9.90 TL

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Hepsiburada Premium’a, aylık 9.90 TL'ye dileyen herkes üye olabiliyor. Hepsiburada Premium’un avantajlar ve fırsatlar dünyasına adım atanlar için geçerli öne çıkan hizmetlerden biri "yüzde 3 Hepsipapel Kazancı". Bu sayede belirli limitler dahilinde tüm Hepsiburada alışverişlerinin yanı sıra, Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat alışverişlerinde de harcanılan miktarın yüzde 3’ü HepsiPay Cüzdanım uygulaması üzerinden Hepsiburada Premium üyelerine iade edilecek.

25 TL üzeri ücretsiz kargo

Hepsiburada Premium üyeleri, 25 TL üzeri siparişlerinde "Ücretsiz Kargo" imkanının yanı sıra, mobilya alışverişinde montaj ve araç lastiği alışverişinde montaj hizmetlerinden de ücretsiz yararlanacaklar. Böylece ortalama 500 TL olan mobilya montajı ve ortalama 275 TL olan lastik montajı hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaklar.

34.90 TL'lik BluTv üyeliği paket kapsamında

Hepsiburada müşterileri, Premium üyelikleri boyunca, mevcut paketi aylık 34.90 TL olan BluTV’ye hediye olarak abone olabilecek. Çağrı merkezine de öncelikli ulaşılabilecek Hepsiburada Premium üyelerine ayrıca farklı sektörlerdeki birçok markadan avantajlı teklifler de sunulacak.

Konuyla ilgili detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.