Eğitim teknolojilerine odaklanan The Village Network, 500 Istanbul'un da yer aldığı turda 3,4 milyon euro tohum yatırım aldı

The Village Network'ün 3,4 milyon euroluk yatırım turuna 500 Istanbul, Movens Capital, Tilia Impact Ventures ve Credo Ventures katıldı.
Eğitim teknolojilerine odaklanan The Village Network, 500 Istanbul'un da yer aldığı turda 3,4 milyon euro tohum yatırım aldı

Eğitim teknolojilerine odaklanan Polonya merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan The Village Network, yatırım aldığını duyurdu. The Village Network tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunda 3,4 milyon euro yatırım aldı.

The Village Network'ün 3,4 milyon euroluk yatırım turuna 500 Istanbul, Movens Capital, Tilia Impact Ventures ve Credo Ventures katıldı. 3,4 milyon euroluk yeni yatırım ile birlikte The Village Network girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 4 milyon euroyu aştı.

2019 yılında Agnieszka Luczak, Aleksandra Kozera ve Weronika Matejko-Skwarek tarafından Varşova'da kurulan The Village Network, SaaS özellikli ve eğitim teknolojilerine odaklanan bir pazar yeri olarak hizmet veriyor. Ebeveynleri ve öğretmenleri mikro okul sahiplerine dönüştürerek eğitimde devrim yapmayı hedefleyen The Village Network, "villages" isimli eğitim ve çocuk bakım programlarının oluşturulmasına olanak sağlıyor.

The Village Network içinde şu an için 60 farklı eğitim ve çocuk bakım programının oluşturulduğunu ve 1500 çocuğa ulaşıldığını da ekleyelim. Odağına çocuk bakımını ve eğitimini alan The Village Network, hem ebeveynler hem de öğretmenler için uçtan uca bir deneyim sunuyor.

Edindiğimiz bilgilere göre The Village Network yatırımı, 500 Istanbul'un Polonya'da gerçekleştirdiği ilk yatırım olarak da ön plana çıkıyor. 500 Istanbul partneri Arın Özkula tarafından aktarılan bilgilere göre 500 Istanbul, ilerleyen dönemde Doğu Avrupa'dan daha fazla yatırım ile de karşımıza çıkabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.