Apple Watch Series 8, vücut sıcaklığındaki artışı tespit edebilecek

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman'a göre Apple, Apple Watch Series 8 ile önemli bir özelliği kullanıcılarına sunacak.
Apple Watch Series 8, vücut sıcaklığındaki artışı tespit edebilecek

Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni ürünlerin ortaya çıktığı ve bu ürünler arasında yeni Apple Watch modelleri olduğunu geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman'a göre Apple, Apple Watch Series 8 ile önemli bir özelliği kullanıcılarına sunacak.

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple Watch Series 8 modeli, kullanıcısının ateşi olup olmadığını tespit edebilecek. Kullanıcısının vücut sıcaklığındaki artışı tespit edebilecek olan Apple Watch Series 8, gerekli durumlarda termometre kullanılması veya doktorla görüşülmesi için kullanıcısını uyaracak.

Vücut sıcaklığı ölçme sensörünün şu an için test aşamasında olduğunu belirten Gurman, sensörün Apple Watch Series 8 ile kullanıma sunulacağını düşünüyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz aylarda Apple'ın 3 yeni Apple Watch modeli ile karşımıza çıkacağını sizlere aktarmıştık.

Bu modeller ise Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE ve spor ve dayanıklılık odaklı yeni bir model olacak. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre vücut sıcaklığı ölçme sensörünün yeni Apple Watch SE modeli için kullanıma sunulması ise beklenmiyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü analist Ming-Chi Kuo, bu özelliğin ilk etapta Apple Watch Series 7 ile gelmesinin planlandığını fakat gerekli testlerin tamamlanamaması nedeniyle Apple Watch Series 8 modeli ile kullanıma sunulacağını paylaştı.

Hatırlatmak gerekirse Apple Watch modellerinin gelecekte kandan şeker ölçümü ve vücut sıcaklığı ölçümü yapabileceğini ilk olarak geçtiğimiz yılın Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.