Uzmanlarla online görüşmenizi sağlayan STETO, kitle fonlaması ile 1.4 milyon TL'den fazla yatırım aldı

Uzmanlarla online görüşmenizi sağlayan STETO, fonbulucu platformu üzerinden çıktığı yatırım turunda 1 milyon 453 bin 375 TL yatırım aldı.
Uzmanlarla online görüşmenizi sağlayan STETO, kitle fonlaması ile 1.4 milyon TL'den fazla yatırım aldı

Uzmanlarla online görüşmenizi sağlayan STETO, fonbulucu platformu üzerinden çıktığı yatırım turunda 1 milyon 453 bin 375 TL yatırım aldı. Girişim aldığı yatırımla ekibini büyütecek ve yakın zamanda İngiltere'de faaliyet göstermeye başlayacak.

Steto, 2020 yılında Prof.Dr Ata Özdemirci ve Psikiyatr İlker Küçükparlak tarafından kuruldu. Kurucu ortaklardan İlker Küçükparlak’ın danışanlarından gelen taleple bir hayali başlatan kurucular, hızla bünyesindeki hizmet veren ve hizmet alanları artırmaya devam ediyor.

STETO, kendi branşlarında uzman kişilerle online olarak görüşebilmenizi sağlayan, yeni nesil bir teknoloji platformu. Kullanıcılar, STETO üzerinden uzmanlarını seçip, seçtiği uzmanın takvimini görüntüleyebiliyor, uygun saat için ödemesini gerçekleştirip randevusunu oluşturabiliyor. STETO, bünyesinde diyetisyen, psikolog, fizyoterapist, veteriner, dil ve konuşma terapisti branşlarında uzman hizmet verenler yer alıyor.

STETO, bireysel kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda çalışanlarına esnek yan hak imkanları sağlamak isteyen kurumlara da çeşitli fırsatlar sunuyor. Kurumsal anlaşmalar ile çalışanlarına bakiyeler yükleyen firmaların yalnızca çalışanları bu haklardan faydalanmakla kalmıyor, tüm çalışanlar bakiyelerini ailesi ve sevdikleriyle de paylaşabilme imkanına sahip oluyor.

Girişim, aldığı yatırımla birlikte STETO Mentor alt markasını duyurdu. STETO Mentor’de ise liderlik, finans, yabancı dil, yoga gibi birçok branşta mentorluk hizmetleri verecek alanında uzman mentorler yer alacak. Böylelikle kullanıcılar ihtiyacına yönelik bir çok uzmana tek platform üzerinden ulaşabilme imkanına sahip olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.