24 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz Tech.eu Summit biletleri satışa sunuldu (Erken kayıt avantajı ile)

24 Mayıs 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit'in biletleri bugün itibarıyla satışa sunuldu. Tech.eu Summit'in konuşmacılarını ve etkinlik programını ilerleyen dönemlerde sizlere paylaşacağız.
24 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz Tech.eu Summit biletleri satışa sunuldu (Erken kayıt avantajı ile)

Webrazzi olarak Avrupa'nın önde gelen teknoloji medyası Londra merkezli Tech.eu'yu satın aldığımızı geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Tech.eu ile gerçekleştirdiğimiz ilk konferans olma özelliğini taşıyan Tech.eu Summit, yaklaşık 100 konuşmacı ve 1000'den fazla katılımcı ile birlikte Mayıs ayında gerçekleşti.

Avrupa'daki yatırım ve girişim ekosistemini bir araya getiren Tech.eu Summit ile 2023 yılında da karşınızda olacağız. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit'e geçmeden önce bu yıl gerçekleştirdiğimiz etkinlikte neler olduğunu hatırlayalım.

Hatırlatmak gerekirse Tech.eu Summit etkinliğimizin VIP resepsiyonunu, Brüksel'in en güzel binalarından biri olan Brussels Town Hall'da Brüksel Belediye Başkanı ve Belçika Başbakan Yardımcısı'nın yanı sıra konuşmacılarımızın ve değerli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Girişim ve yatırım ekosisteminin yanı Belçika'nın önemli politik simalarını da bir araya getiren Tech.eu Summit'te bizlerle birlikte olan konuşmacılar arasında Avrupa inovasyon, araştırma komisyonu yöneticisi Mariya Gabriel, Belçika başbakanı Alexander De Croo ve Wise kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann gibi önemli isimlerin yer aldığını da hatırlatalım.

Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olmasına karşın büyük bir ilgiyle karşılanan Tech.eu Summit'in gelecek yıl tekrar Brüksel'de gerçekleşeceğini geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Tech.eu Summit, 24 Mayıs 2023 tarihinde yine Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de gerçekleşecek.

Biletler satışa sunuldu ve 21 Temmuz'a kadar özel avantaj

24 Mayıs 2023 tarihinde düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit'in biletleri bugün itibarıyla satışa sunuldu. Dilerseniz Tech.eu Summit biletlerine buradan ulaşabilirsiniz. 21 Temmuz'a kadar alacağınız biletlerde özel bir avantaj olduğunu da belirtelim: Bir fiyatına iki kişilik bilet almak mümkün.

Tech.eu Summit'in konuşmacılarını ve etkinlik programını ilerleyen dönemlerde sizlere paylaşacağız. Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlediğimiz Tech.eu Summit'te neler olduğu ile ilgili tüm detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. 24 Mayıs tarihinde Brüksel'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.