Ulive, 6,6 milyon dolar değerleme üzerinden 600 bin dolar yatırım aldı

ULive tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 600 bin dolar yatırım aldı. ULive'ın 600 bin dolarlık yatırımının 6,6 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim.
Ulive, 6,6 milyon dolar değerleme üzerinden 600 bin dolar yatırım aldı

2020 yılında hayatımıza giren pandemi ile birlikte belirli alanlarda hizmet veren girişimler hızlı bir büyüme yaşadı. Büyüme yaşayan alanların başında ise online spor çözümleri yer alıyor. Kullanıcılarına istedikleri her yerden spor yapma olanağı sunan ULive'ın 350 bin dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre ULive, yeni bir yatırım daha aldı. ULive tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 600 bin dolar yatırım aldı. ULive'ın 600 bin dolarlık yatırımının 6,6 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim.

TechOne VC ve twozero Ventures liderliğinde gerçekleşen 600 bin dolarlık yatırım turuna, Sankonline, Angel Effect, Umur Gençoğlu, Ertuğrul Konukoğlu, Hacı Sabancı, Yiğithan Orhan, Duran Efe, ve Emircan Şahin de katıldı. Paylaşılan bilgilere göre girişim, yeni yatırım turuyla birlikte global pazarda yoluna "Urban Active" markası ile devam edecek.

Alınan 600 bin dolarlık yeni yatırım ile birlikte ULive'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 1 milyon dolara yaklaşmış oldu. Grup fitness stüdyosu olarak kurulan Urban Riders’ın dijital fitness çözümü olan ULive, kullanıcılarına istedikleri zaman ve istedikleri yerde egzersiz yapma imkanı sunuyor.

Kısacası kullanıcılarının evlerinden spor yapmalarına olanak sağlayan ULive, içinde programlar, antrenmanlar ve canlı yayınlar barındırıyor. ULive'ın içerik sunduğu kategoriler arasında ise cycle, bUUt, yoga, pilates, abs, stretch, strength, cardio bUUt ve mobility yer alıyor.

75 binden fazla aktif kullanıcıya ulaşan ULive'ın 16 farklı ülkeden 35 bini aşkın kullanıcıya platformuna eklediğini de belirtelim. ULive tarafından aktarılan bilgilere göre aylık ortalama yüzde 30 büyüme oranına sahip olan girişim, 1 yıl içinde aylık gelirini 10 bin doların üzerine çıkardı.

ULive'ın ABD'de fiziksel bir stüdyo kurmak için çalışmalara başladığını da ekleyelim. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan ULive kurucusu ve CEO'su Ahmet Berkman, yatırım turu ile birlikte yeniledikleri marka kimlikleri ile girişimin merkezini ABD'ye taşımayı ve daha kaliteli içeriklerle daha geniş topluluklara ulaşmayı hedeflediklerini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.