Mikro Yazılım, muhasebe yazılımı geliştiren e-Mükellef'i satın alıyor

Edindiğimiz bilgilere göre Mikro Yazılım, muhasebe yazılımı geliştiren yerli bir girişim olan e-Mükellef'i satın almak için görüşmelere başladı.
Mikro Yazılım, muhasebe yazılımı geliştiren e-Mükellef'i satın alıyor

Ülkemizdeki teknoloji ve yazılım ekosisteminin köklü oyuncuları arasında bulunan Mikro Yazılım'ın Turkven ve Earlybird Venture Capital’dan yatırım aldığını geçtiğimiz yıllarda sizlerle paylaşmıştık. Bugün Rekabet Kurumu'nda karşımıza çıkan bilgilere göre Mikro Yazılım, yeni bir satın alma için ilk adımı attı.

Edindiğimiz bilgilere göre Mikro Yazılım, muhasebe yazılımı geliştiren yerli bir girişim olan e-Mükellef'i satın almak için görüşmelere başladı. Yapılan açıklamalara göre iki şirketin anlaşması durumunda Mikro Yazılım'ın e-Mükellef'in tüm paylarına ve tam kontrolüne sahip olacağını da ekleyelim. Satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yazılım ve muhasebe dünyasının köklü şirketleri arasında yer alan e-Mükellef, 2006 yılında muhasebe bürolarına web yazılımları geliştirme hedefi ile kuruldu. 2017 yılında ise ilk muhasebe portalı olan Muhasebe Türk'ü yayına alan e-Mükellef, 240 binden fazla vergi mükellefine hizmet veriyor. Mikro Yazılım ve e-Mükellef arasındaki satın alma görüşmeleri ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.