Kolektif House'tan otonom esnek çalışma alanı deneyimi: kolektifmini

Yeni nesil çalışma ve üretim alanı olarak hizmet veren Kolektif House, yeni çalışma alanı konsepti olan kolektifmini çözümünü duyurdu.
Kolektif House'tan otonom esnek çalışma alanı deneyimi: kolektifmini

Teknoloji yatırımları ile birlikte büyümek isteyen Kolektif House'un Thinkerfox ve Spectailor’ı satın aldığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Yeni nesil çalışma ve üretim alanı olarak hizmet veren Kolektif House, yeni çalışma alanı konsepti olan kolektifmini çözümünü duyurdu.

Kullandığın kadar öde sistemi ile çalışacak olan kolektifmini, tamamen mobil uygulama uygulama üzerinden yönetilebiliyor. Edindiğimiz bilgilere göre kolektifmini kullanıcıları, rezervasyondan lokasyon içi yiyecek/içecek alışverişine kadar ihtiyacı olan her detayı mobil uygulama üzerinden kontrol edebilecek.

Temelinde mobil uygulama üzerinden tüm deneyimin yönetilebildiği bir otonom çalışma alanı çözümü olan kolektifmini, çalışanların yoğun olduğu bölgelerde mikro lokasyonlar olarak hizmet verecek. kolektifmin çözümünün ilk olarak önümüzdeki günlerde Bebek'te hizmet vermeye başlayacağını ve 400 metrekareden küçük alanlara sahip olacağını da ekleyelim.

Ofis deneyimini uçtan uca dijitalleştirdikleri kolektifmini’nin ilkini önümüzdeki günlerde Bebek’te hayata geçireceklerini belirten Kolektif House kurucu ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, kolektifmini ile birlikte çalışma ihtiyacına karar verip çalışmaya başlama arasında geçen süreci mobil uygulama üzerinden saniyelere indirdiklerini de sözlerine ekledi.

Kolektif House olarak çalışanların bulundukları yere yakın, yüksek teknoloji donanımına sahip ve kullandıkları hizmet kadar ödeme yapabilecekleri bir sistem üzerinden kolektifmini’yi tasarladıklarını belirten Onur, kolektifmini içinde ortak çalışma alanlarından odaklanma alanlarına, toplantı salonlarından özel yemek alanlarına, eşya dolaplarından telefon görüşmesi yapılabilecek özel alanlara kadar pek çok farklı alanın yer alacağını da belirtti.

Onur tarafından paylaşılan bilgilere göre kolektifmini yurt dışında da hizmete sunulacak. kolektifmini konseptinin ilk durağı ise İngiltere olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.