Kolektif House, Thinkerfox ve Spectailor’ı satın aldı

Teknoloji yatırımları ile birlikte büyümek isteyen Kolektif House tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve deneyim tasarımı stüdyosu olan Spectailor’ı satın aldı.
Kolektif House, Thinkerfox ve Spectailor’ı satın aldı

Yeni nesil çalışma ve üretim alanı olarak hizmet veren Kolektif House, iki yeni satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. Teknoloji yatırımları ile birlikte büyümek isteyen Kolektif House tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve deneyim tasarımı stüdyosu olan Spectailor’ı satın aldı.

Kolektif House'un gerçekleştirdiği Thinkerfox ve Spectailor satın almalarının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. Kolektif House, gerçekleştirdiği satın almalar ile birlikte kullanıcı deneyimini ana odağına almayı hedefliyor.

Bu yeni yatırımla birlikte Kolektif House’un sadece ofis çözüm ortağı olmaktan çıkıp, çalışmanın her alanında var olma hedefi doğrultusunda teknoloji üreten bir şirket olarak konumlanacağını belirten Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, alanında uzman yazılım, veri ve deneyim tasarımı uzmanlarını da ekibe eklediklerini sözlerine ekledi.

Kullanıcıları merkeze alarak dijital servis ağını genişleteceklerini ve bu kapsamda iş kuran ve işini büyütmek isteyenlerin önünü açacak teknolojiler geliştireceklerini de söyleyen Onur, ofis deneyimini uçtan uca dijitalleştirmek ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için ilk adım olarak operasyon sistemlerini ve üye platformlarını yeniden yazdıklarını da aktardı.

Online satın alım yapan kullanıcıların üyeliklerini de online olarak yönetebileceklerini ve ek günlük girişler ya da toplantı odası kullanımı satın alabileceklerini de belirten Onur, kısa süre içinde “Kullandığın kadar öde” sistemi üzerine inşa ettiklerini yeni modellerini görücüye çıkaracaklarını da dile getirdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.