TeklifimGelsin, 2,4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek girişimlerinden olan TeklifimGelsin, aldığı yeni yatırım ile birlikte ilk yılında 3. yatırımını alarak tohum yatırım turunu tamamlamış oldu.
TeklifimGelsin, 2,4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin'in Keiretsu Forum Türkiye'den 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre TeklifimGelsin, yeni bir yatırım daha aldı.

TeklifimGelsin tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek girişimlerinden olan TeklifimGelsin, aldığı yeni yatırım ile birlikte ilk yılında 3. yatırımını alarak tohum yatırım turunu tamamlamış oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre TeklifimGelsin'in yeni yatırımına girişimin daha önceki turlarına katılan melek yatırımcılar ve Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı iştiraklerinden İdeal Finansal Teknolojileri katıldı.

Kullanıcıların kredi, yatırım, kredi kartı ve kredi karnesi gibi finansal servislere ulaşmalarına, karşılaştırmalarına ve işlemlerini tamamlamalarına yardımcı olan TeklifimGelsin, açık bankacılık teknolojisiyle bankalarla entegrasyon kurarak onlarca bankanın kullanıcılara tekliflerini bir araya getiriyor.

TeklifimGelsin girişiminin ilk yılında 100 bin üyeye ulaştığını da ekleyelim. TeklifimGelsin tarafından paylaşılan verilere göre uygulamanın ilk yılında kullanıcılar çoğunlukla ihtiyaç kredisi ve kredi kartı özelliklerini tercih etti. TeklifimGelsin, toplamda 1,3 milyar TL ihtiyaç kredisi yönlendirmesi ile 35 bin kredi kartı başvurusunu bankalara yönlendirildi.

TeklifimGelsin'in Haziran 2021’in son haftasında kullanıcılarla buluştuğunu ve bu tarihten itibaren kullanıcıların geri bildirimleriyle birlikte kendini geliştiren ve sürekli yeni özellikle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bir Kişiselleştirilmiş Finansal pazar yeri haline geldiğini belirten TeklifimGelsin Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, yeni yatırım ile beraber tohum yatırım turunu kapattıklarını ve bundan sonraki aşamada mobil uygulama ve yurt dışı pazarına açılmaya odaklanacaklarının altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.