Kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye'den 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

2021 Haziran ayında da son kullanıcıyla buluşan kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
Kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye'den 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

2021 Ocak ayında İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka Programı’na dahil olarak kurulan ve 2021 Haziran ayında da son kullanıcıyla buluşan kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

İhsan Cem Zararsız ve Ertuğrul Hakan Biri tarafından kurulan kişiselleştirilmiş finansal pazar yeri TeklifimGelsin, açık bankacılık kullanarak, son kullanıcıların talepleri doğrultusunda finansal çözümleri 40 saniyenin altında tamamlamalarına imkan veriyor. TeklifimGelsin’de üye olan kullanıcılar, taleplerine göre gelen onlarca teklifi karşılaştırarak başvurularını yapabiliyor.

TeklifimGelsin Kurucu Ortağı İhsan Cem Zararsız, TeklifimGelsin olarak bankalar, kredi kayıt bürosu, sigorta şirketleri ve diğer fintech'ler ile yaptıkları dijital entegrasyonlarla kullanıcılara anında kredi, yatırım, kredi karnesi ve sigorta alanlarında hizmet verdiklerini söyledi. Dünyada ve Türkiye’de bankacılık ve sigorta çözümleri sunan farklı firmalar olduğunu belirten Zararsız, bu firmalar ile TeklifimGelsin'i ayıran en önemli noktanın kişiye özel hizmet vermeleri olduğunu söyledi. 

TeklifimGelsin, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından aldığı yatırım ile kişiye özel sunduğu servisleri artırarak hem kullanıcıların deneyimini çoğaltmak istiyor hem de sundukları ürünlerin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını hedefliyor.

TeklifimGelsin Kurucu Ortağı Ertuğrul Hakan Biri, TeklifimGelsin olarak bu yatırımla birlikte teknolojik altyapılarını bir üst seviyeye çıkararak bütün finansal kuruluşların ürün ve hizmetlerinin dijital dağıtım merkezi haline gelmeyi hedeflediklerini belirtiyor. TeklifimGelsin, bu yatırımla birlikte 2022 yılında başlattığı yurt dışı girişimlerini 2023 de hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.