Facebook Watch TV uygulaması Apple TV'de çalışmayı durdurdu

Kullanıcılar "Facebook Watch TV uygulamasının artık kullanıma müsait olmadığı" ifadesi ile karşılaştı. 
Facebook Watch TV uygulaması Apple TV'de çalışmayı durdurdu

Apple TV kullanıcılarının Facebook'taki canlı yayınları ve videoları izlemesini sağlayan Facebook Watch uygulaması, bundan böyle Apple TV uygulamaları arasında yer almayabilir. Zira kullanıcıların bir kısmı, Facebook Watch'u güncelledikten sonra Apple TV'de izleyemediklerini dile getirdi.

Mac Rumors formunda paylaşılan görsellere göre, kullanıcılar "Facebook Watch TV uygulamasının artık kullanıma müsait olmadığı" ifadesi ile karşılaştı. Bununla beraber Facebook'un yardım merkezi bizlere Apple TV hala desteklenen platformları arasında yer aldığını gösteriyor.

İlk olarak 2017 yılının şubat ayında Samsung Smart TV'de yayına alınan Facebook Watch TV, mart başında Apple TV'de yerini almıştı.Facebook Watch'ın Apple TV'den kaldırılması bir bug'dan kaynaklanıyor olabilir. Ancak problem bir bug ya da hatadan kaynaklanmıyorsa, şirketin tvOS için geliştirme yapmayı durdurduğunu söyleyebiliriz.

Hatırlarsanız, Instagram lideri Adam Mosseri, Instagram'ın iPad uygulaması geliştirmek için iPad'deki Instagram kullanıcı tabanının yeterli büyüklükte olmadığını dile getirmişti. Benzer bir şekilde Apple TV'deki Facebook Watch kullanıcı tabanı yeterli büyüklükte değilse, ekip geliştirme süreçlerini durdurmuş olabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.