İkinci el teknolojik ürünlere odaklanan Cashify, 90 milyon dolar yatırım aldı

Cashify tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 90 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. 90 milyon dolarlık yatırım turu, Prosus Ventures ve NewQuest Capital Partners liderliğinde gerçekleşti.
İkinci el teknolojik ürünlere odaklanan Cashify, 90 milyon dolar yatırım aldı

Son birkaç yıl içinde hem ülkemizden hem de tüm dünyada ikinci el ürünlere olan talebin artış yaşadığını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bu konuda hizmet veren bir girişim olarak karşımıza çıkan Cashify, yatırım aldığını duyurdu. 

Cashify tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 90 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. 90 milyon dolarlık yatırım turu, Prosus Ventures ve NewQuest Capital Partners liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Prosus Ventures ve NewQuest Capital Partners'ın haricinde ise Paramark Ventures, Bessemer Venture Partners, Blume Ventures ve Olympus Capital da katıldı.

En son 2021 yılının Mart ayında 15 milyon dolar yatırım alan Cashify, aldığı 90 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarını da 130 milyon dolara çıkardı. Cashify tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, girişimin ekibini büyütmesi için kullanılacak.

2013 yılında Amit Sethi, Mandeep Manocha, Nakul Kumar ve Siddhant Dhingra tarafından Hindistan'da kurulan Cashify, ikinci teknolojik ürünlerin alım ve satımına odaklanıyor. Hem fiziksel mağazaları hem de web sitesi üzerinden satışlarını gerçekleştiren Cashify platformu içinde akıllı telefon, laptop veya tablet satışları gerçekleşiyor.

Akıllı telefon yenileme süreçlerini de gerçekleştiren Cashify, Apple, Xiaomi ve Samsung gibi önemli akıllı telefon üreticileri ile iş birliği içinde de çalışıyor. Şu an için 65 şehirde 120'den fazla mağazaya sahip olan Cashify, bu yıl içinde 200 şehre ulaşmayı hedefliyor. Cashify girişiminin Hindistan'ın yanı sıra Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bangladeş'te hizmet verdiğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.