Garanti BBVA "Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı" ilanı açtı

İlanda paylaşılan bilgilere göre "Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı" olan kişiler, GarantiBBVA bünyesinde yürütülen “Kripto Varlık” işlemleri projesinde yer alıyor. 
Garanti BBVA

Garanti BBVA LinkedIn'de paylaştığı bir ilan ile Sermaye Piyasaları ve Hazine Operasyon Müdürlüğü'nde görev alacak "Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı" aradığını duyurdu. İlanda paylaşılan bilgilere göre "Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı" olan kişiler, GarantiBBVA bünyesinde yürütülen “Kripto Varlık” işlemleri projesinde yer alıyor. 

Kripto varlık işlemleri ekibinin sorumluluk alanı ise kripto varlıklar hakkında ve sağlanan teknolojiler konusunda araştırma yapmak olacak. Ayrıca bu ünvana sahip kişiler, yurt dışı hizmet sağlayıcıları ile görüşerek sağladıkları alt yapı uygulamalarını öğrenip bunların bankaya olan etkisini analiz edecek. 

Bunlara ek olarak kripto varlık yetkilisi ya da uzmanı, yasal mevzuata uygun, “Kripto Varlık Saklama” süreçlerinin oluşturulmasında banka ürünleriyle etkileşim alanlarını da belirleyerek destek olacak. Bunun yanında kripto varlık yetkililerinin ya da uzmanlarının, “Kripto Varlık Saklama” şube süreçlerini yöneteceğini ve bununla beraber uygulamaları hayata geçireceğini belirtelim.

Başvuran adayların deneyimi, 6 ay – 2 yıl arasında ise yetkili pozisyonu , 2 – 4 yıl arasında ise uzman pozisyonu ve 4 yıl ve üzerindeyse yönetmen pozisyonunda değerlendirilecek. 

Geçtiğimiz yıllardan bu yana geleneksel bankaların kripto paraları benimsemesi sıkça rastladığımız bir durum haline geldi. Kripto alanında uzmanlaşmış kişilerin kariyer seçimlerinde her geçen gün daha fazla seçeneğe kavuştuğunu söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.