OpenSea profillerine "Öne Çıkanlar Sekmesi" eklendi

OpenSea, dün Featured Tab isimli yeni bir özelliğini daha duyurdu. Öne Çıkanlar Sekmesi olarak çevirebileceğimiz Featured Tab sayesinde koleksiyonunuzda ön plana çıkarmak istediğiniz NFT'leri ayrı bir alanda sergileyebiliyorsunuz.
OpenSea profillerine

Seaport Protokolü ile OpenSea platformunun nasıl değişeceğini sizlere daha önce aktarmıştık. OpenSea'nin Seport  Protokolü'ne geçişiyle gaz ücretleri yüzde 35 düşerken, kurulum ücretleri ortadan kalkıyor. Ayrıca platform, pek çok yeniliği hızlı bir şekilde yayına alabilme kabiliyeti. kazanıyor. Bu kapsamda OpenSea, dün Featured Tab isimli yeni bir özelliğini daha duyurdu

Öne Çıkanlar Sekmesi olarak çevirebileceğimiz Featured Tab sayesinde koleksiyonunuzda ön plana çıkarmak istediğiniz NFT'leri ayrı bir alanda sergileyebiliyorsunuz. Böylece profilinize bakanların bir sürü NFT arasında kaybolmasının önüne geçebiliyorsunuz. 

Featured Tab Nasıl kullanılıyor? 

Koleksiyonunuzda daha fazla ilgi görmesini istediğiniz 10'a kadar NFT'yi seçerek "Öne Çıkanlar Sekmesi" oluşturabiliyorsunuz. Bunun için ayarlardan "Featured Items" bölümüne gitmeniz ve sekme yarat seçeneğine basmanız gerekiyor.

Ayrıca birden fazla "Öne Çıkanlar Sekmesi" oluşturmanız da mümkün. Bu özellikten faydalandığınızda profile girince en başa koyduğunuz ile açılıyor.

Öne çıkarılanlar sekmesi hem içerik üreticilerin hem de ikincil satışlara odaklanan kullanıcıların en sevdiği özelliklerden biri olabilir. Koleksiyonerlerin dikkatini daha kolay çekmeyi sağlayan bu özellik, platformun yayınladığı yeni özelliklerden yalnızca biri. 

Şirket yakın zamanda yayına almayı planladığı özellikler arasında toplu listelemeler ve gerçek zamanlı içerik üretici ücretleri yer alıyor. OpenSea'nin Seport Protokolü'nü kullanan ilk NFT pazar yerlerinden biri olması, kısa sürede pazardaki gücünü katlaması için en ideal ortamı yaratıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.