Taşımacılığı dijitalleştiren Kamion, Y Combinator'dan yatırım aldı [Güncellendi]

Kamion kurucusu ve CEO'su Berkay Adlim tarafından aktarılan bilgilere göre Kamion, girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında bulunan Y Combinator'dan yatırım aldı.
Taşımacılığı dijitalleştiren Kamion, Y Combinator'dan yatırım aldı [Güncellendi]

Temelinde dijital bir lojistik platformu olarak karşımıza çıkan Kamion, yatırım aldığını duyurdu. Kamion kurucusu ve CEO'su Berkay Adlim tarafından aktarılan bilgilere göre Kamion, girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında bulunan Y Combinator'dan yatırım aldı.

Kamion'nun değerlemesi veya aldığı yatırım miktarı ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim. 2020 yılında Berkay Adlim tarafından İstanbul'da kurulan Kamion, şirketlerin kara taşımacılığı ihtiyaçlarını hızlı, güvenli ve şeffaf bir şekilde karşılamalarını sağlıyor.

Şirketleri FTL araç tedariği ihtiyaçları için güvenilir yük taşıyanlar ile buluşturarak taşıma yapmalarını sağlayan Kamion tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, 2022 yılının ilk çeyreğinde 2 katın üzerinde büyüme de gösterdi. Kamion, piyasa koşullarına göre uygun fiyat ve yük sigortası gibi avantajlar da sunuyor.

Kamion girişiminin QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. döneminden mezun olan 11 girişim arasında yer aldığını da paylaşalım. Aldıkları yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kamion kurucusu ve CEO'su Berkay Adlim, Y Combinator'ın bu döneminde yatırım almaya hak kazanmış tek Türk şirketi olmanın onlar için gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Başta ekip arkadaşları olmak üzere onlarla birlikte bu projeyi büyütmek için çalışan bütün paydaşlarına sonsuz teşekkürlerini sunan Adlim, daha çok yeni başladıklarını ve nice güzel başarılar ile yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme: Kamion tarafından aktarılan bilgilere göre Y Combinator'ın Kamion'a yaptığı yatırımın büyüklüğü 8,5 milyon TL.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.