Nakit para ödüllü tahmin yarışmaları sunan VersusGame, 25 milyon dolar yatırım aldı

2019 yılında John Vitti tarafından San Francisco'da kurulan VersusGame, 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.
Nakit para ödüllü tahmin yarışmaları sunan VersusGame, 25 milyon dolar yatırım aldı

Girişim ekosisteminin en önemli oyuncularından biri haline gelen mobil oyun girişimleri yatırımlar almaya devam ediyor. Bu girişimlerden biri olarak karşımıza çıkan mobil oyun geliştiricisi VersusGame, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

VersusGame tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 25 milyon dolar yatırım aldı. VersusGame'in 25 milyon dolarlık yatırım turuna Apex Capital, Brightstone Capital Partners, Feld Ventures, Gaingles, Kombo Ventures, Lifeline Ventures, Moonshots Capital, NewView Capital, Plus Eight Equity Partners, Republic Capital, TribeJoint Amenti, David Dobrik ve Revolve katıldı.

Alınan 25 milyon dolarlık yatırım ile birlikte VersusGame'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım 32 milyon dolara ulaştı. 2019 yılında John Vitti tarafından San Francisco'da kurulan VersusGame, içerik oluşturucuların ve markaların nakit para ödüllü tahmin yarışmaları düzenleyebilmelerine olanak sağlıyor.

VersusGame tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 25 milyon dolarlık yatırım şirketin ekibi büyütmesinin yanı sıra medya kuruluşları ve markalar ile iş birlikleri yapması için de kullanılacak.

VersusGame ile tahmin yarışmaları yapan markalar arasında BuzzFeed, Billboard, ESPN, UFC ve Walking Dead gibi önemli isimlerin yer aldığını da belirtelim. VersusGame içinde müzik, ünlüler, sinema ve televizyon, haberler, oyun, spor ve kripto gibi kategorilerde yarışmalar düzenlenebiliyor.

Nakit para ödülü sunan yarışmalar ile birlikte sosyal medya özelliklerini bir araya getirerek oyuncuları için nakit para ödülü kazanabilecekleri bir yapı kuran VersusGame, kurduğu yapı sayesinde markaların önemli bir etkileşim yaratmasına da olanak sağlıyor. VersusGame'in yarışma içeriklerini hem web sitesi üzerinden hem de mobil uygulamasından sunduğunu da ekleyelim. Dilerseniz VersusGame mobil uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.