Ahmet Bal, HiDoctor'ın yeni CEO'su oldu

Sağlık teknolojilerine odaklanan HiDoctor'ın yeni CEO'su, teknoloji dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Ahmet Bal oldu. 
Ahmet Bal, HiDoctor'ın yeni CEO'su oldu

Sağlık teknolojilerine odaklanan HiDoctor'ın yeni CEO'su, teknoloji dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Ahmet Bal oldu. 

Bu yılın başında Letonia Limited isimli bir şirketten aldığı 3 milyon dolarlık yatırımla gündemimize gelen HiDoctor, evde PCR ve antikor testleri, evde kan ve idrar tahlilleri, evde bakım hizmetleri gibi uygulamalar sunuyor. HiDoctor, evde uygulanan hizmetlerin yanı sıra online çözümlere de sahip.

Alanında uzman psikolog, diyetisyen ve farklı branşlardaki doktor görüşmelerini online ortama taşıyan HiDoctor, hem online hem de evde gerçekleştirilebilecek olan sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında topluyor. Platformun hizmet verdiği noktalar ise İstanbul, Ankara, Kuşadası (Aydın), Bursa, Antalya, İzmir, Muğla ve Hannover.

Ahmet Bal ise son olarak ininal'ın CEO'su olarak görev yapıyordu. Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olan Bal, kariyerine 1 Numara Media Group’ta Proje Müdürü olarak başladı. Alarko Turizm, Mobilera ve ADDA Communications’da görev aldıktan sonra 2009 yılında Finansbank'a geçti. Finansbank'ta, 6 yıldan uzun bir süre boyunca farklı görevler üstlendi.

Mart 2015’te Boyner Grup’a geçiş yapan Bal, Beymen’de sırasıyla Pazarlama Müdürlüğü ve Pazarlama Direktörlüğü görevlerini üstlendi. Ahmet Bal, 2020 yılında ininal'da çalışmaya başladı. Bal, 2021 yılının haziran ayından beri iPara'nın da yönetim kurulunda yer alıyor. 

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.