Sağlık teknolojilerine odaklanan HiDoctor, 3 milyon dolar yatırım aldı [Özel haber]

HiDoctor ekibinin bizimle paylaştığı bilgilere göre girişim, 3 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 3 milyon dolarlık yatırım ise Letonia Limited isimli bir şirket tarafından yapıldı.
Sağlık teknolojilerine odaklanan HiDoctor, 3 milyon dolar yatırım aldı [Özel haber]

Kullanıcılarına hastaneye fiziki olarak gitmeden sağlık ihtiyaçlarını evde ya da online olarak karşılama imkanı veren bir girişim olarak karşımıza çıkan HiDoctor, yatırım aldı. HiDoctor ekibinin bizimle paylaştığı bilgilere göre girişim, 3 milyon dolar yatırım aldı.

Söz konusu 3 milyon dolarlık yatırım ise Letonia Limited isimli bir şirket tarafından yapıldı. HiDoctor ve Letonia Limited  arasında yapılan yatırım anlaşmasına göre 5 milyon dolar karşılığında şirketin yüzde 3 hissesi ise Letonia Limited'a geçmiş oldu.

Şirketin yüzde 3 hissesi için 5 milyon dolar ödendiğini hesaba katarsak, HiDoctor'un değerlemesinin 60 milyon dolar seviyelerinde olduğunu da söyleyebiliriz. Yaklaşık 6 ay önce kullanıma sunulan HiDoctor, Hamed Mansouri ve Furkan Tanrıverdi tarafından kuruldu. 

HiDoctor'un CEO görevini ise Hamed Mansouri üstleniyor. HiDoctor'un sunduğu hizmetler arasında evde PCR ve antikor testleri, evde kan ve idrar tahlilleri, evde bakım hizmetleri gibi uygulamalar yer alıyor. HiDoctor'un evde uygulanan hizmetlerin yanı sıra online çözümlere sahip olduğunu da ekleyelim.

Alanında uzman psikolog, diyetisyen ve farklı branşlardaki doktor görüşmelerini online ortama taşıyan HiDoctor, hem online hem de evde gerçekleştirilebilecek olan sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında topluyor. HiDoctor'un web sitesinde yer alan bilgilere göre platformun hizmet verdiği noktalar ise İstanbul, Ankara, Kuşadası (Aydın), Bursa, Antalya, İzmir, Muğla ve Hannover. Son olarak HiDoctor'un bir mobil uygulamaya sahip olduğunu da ekleyelim

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.