23 Haziran'da ülkemizde sunulacak olan yeni PlayStation Plus, Kuzey ve Güney Amerika için kullanıma sunuldu

Bugün edindiğimiz bilgilere göre yenilenen PlayStation Plus, Kuzey ve Güney Amerika için kullanıma sunuldu.
23 Haziran'da ülkemizde sunulacak olan yeni PlayStation Plus, Kuzey ve Güney Amerika için kullanıma sunuldu

Oyun konsolu dendiğinde akla gelen ilk firmalardan olan Sony, PlayStation 4 ve 5 kullanıcıları için sunduğu PlayStation Plus servisini yenileyeceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Bugün edindiğimiz bilgilere göre yeni PlayStation Plus, Kuzey ve Güney Amerika için kullanıma sunuldu.

PlayStation Plus için farklı paketler sunarak servisini Microsoft’un Xbox Game Pass'ine bir rakip olarak konumlandıran Sony, abonelik modeli ile birlikte kullanıcılarına oyunlar sunacak. PlayStation Plus ve PlayStation Now servislerinin birleşimi ile ortaya çıkan yeni PlayStation Plus servisinin 23 Haziran tarihinde ülkemizde kullanıma sunulacağını da ekleyelim.

Ülkemizde yeni PlayStation Plus servisi için 3 farklı paket seçeneği bulunuyor. Bu paketler ise PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Deluxe. PlayStation Plus Essential paketi bugüne kadar hizmet veren PlayStation Plus ile tamamen aynı şekilde çalışıyor.

Oyuncuların online olarak oyunlara katılabilmesini sağlayan PlayStation Plus Essential, her ay iki PS4 ve bir PS5 oyununu da kullanıcılarına sunuyor. PlayStation Plus Essential'ın 1 aylık üyelik ücreti 40, yıllık üyelik ücreti ise 240 TL.

Ailenin ortanca üyesi olan PlayStation Plus Extra ise online oyun deneyiminin yanı sıra oyuncuların yüzlerce oyuna erişebilmesine de olanak sağlıyor. PlayStation Plus Extra paketinin fiyatları ise 1 ay için 60, 1 yıl için ise 400 TL.

Gelelim yeni PlayStation Plus ailenin en pahalı üyesi konumunda bulunan PlayStation Plus Deluxe'e. Diğer paketlerde sunulan PlayStation Plus avantajlarına ek olarak oyun deneme sürümlerine sahip olma ve Klasikler Kataloğu'ndaki geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkan kült oyunlara erişim sunan PlayStation Plus Deluxe'in 1 aylık üyelik ücreti ise 70 TL.

PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Deluxe ile kullanıcılara sunulacak oyunlar arasında Marvel’s Guardians of the Galaxy, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Red Dead Redemption 2, Ghost of Tsushima Director’s Cut ve NBA 2K22 gibi önemli yapımlar da yer alıyor. Son olarak PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Deluxe servisleri ile 700'den fazla oyun sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.