Salesforce, NFT Cloud platformunu yayına aldı

NFT Cloud platformunun pilot sürümü yayına alındı. NFT Cloud müşterilere NFT'leri mint etmek, yönetmek ve satmak konularında yardımcı olacak.
Salesforce, NFT Cloud platformunu yayına aldı

2022'nin başından bu yana NFT bulut satış platformunu yayına almayı planlayan Salesforce, yaklaşık 400 Salesforce çalışanı tarafından bu planlar nedeniyle protesto edilmişti. Ancak bu protestolar Salesforce'un planlarını durduramadı. 

NFT Cloud platformunun pilot sürümü yayına alındı. Platform, kullanıcıların token temelli içerikler oluşturmasını ve yayınlamasını sağlıyor. Şirket, CMO'ların ve CDO'ların web3 dünyasına giriş yapmak için yardım istediklerini dile getirdi. 

NFT satışını daha erişilebilir hale getirmek isteyen Salesforce, NFT Cloud'un müşterilere NFT'leri mint etmek, yönetmek ve satmak konularında yardımcı olacağını belirtiyor. No-code platform, kullanım kolaylığı sunuyor. 

Salesforce'un Gelişen Teknolojiler Kıdemli GMY'si Adam Caplan, perakende, medya, moda ve tüketim ürünleri alanlarında NFT'ye ilgi duyulduğunu aktarıyor. Caplan'ın baktığı yerden NFT'ler, müşterilere potansiyel değeri olan bir şeyi pazarlamakla ilgili. Özellikle kullanılabilirlik (utility) konusuna dikkat çeken Caplan,bir NFT sahibi olarak belirli avantajlara erişmenin önemini vurguladı. 

Caplan, NFT'ye sahip olmak karşılığında her üç ayda bir yeni bir giysi türü almayı içerebileceği gibi oyun ortamında NFT'ye sahip olmayan kişilerin erişemeyeceği özel güçlere sahip olabileceğinizi belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.