Mükellef, yurt dışındaki firmalara Workhy markası ile hizmet sunacak

Globalleşme hamlesi ile ilgili ilk adımını atan Mükellef, Workhy markası ile yurt dışında hizmet vermeye başladığını duyurdu.
Mükellef, yurt dışındaki firmalara Workhy markası ile hizmet sunacak

Girişimciler için internet üzerinden şirket kuruluşu, ön muhasebe, e-fatura, e-arşiv gibi dijital dönüşüm adımlarını aynı platformda toplayan Mükellef'in 20 milyon dolar değerleme üzerinden 1 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık

Yatırım için gerçekleşen basın toplantısında alınan yatırımın yurt dışı pazarlarda büyümek ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacağı da açıklanmıştı. Globalleşme hamlesi ile ilgili ilk adımını atan Mükellef, yurt dışındaki çalışmalarını Workhy markası ile yürüteceğini duyurdu. 

Mükellef'in Workhy markası ile birlikte toplamda 140'tan fazla ülkede hizmet vereceğini de ekleyelim. Kuruldukları günden bugüne kadar geçen yaklaşık 3 yıllık sürede 100’den fazla ülkede 12 binin üzerinde şirketin kuruluşunu gerçekleştirdiklerinin belirten Mükellef ve Workhy kurucusu Okan Şafak, artık bu başarılarını yurt dışında Workhy markasıyla sürdüreceklerini açıkladı.

Yurt içindeki girişimlere Türkiye, ABD ve İngiltere’nin yanı sıra Estonya üzerinden Avrupa Birliği ülkelerinde Mükellef olarak hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran Şafak, Workhy olarak ise yurt dışındaki girişimcilerin ihtiyaçlarına A’dan Z’ye yanıt vereceklerini ve halihazırda hizmet verdikleri üyelere global iş fırsatlarını değerlendirme şansı sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Kurdukları şirket sayısını bu yıl sonuna kadar yüzde 65 artışla birlikte yaklaşık 20 bine taşımayı planladıklarını belirten Şafak, Workhy ile yurt dışından elde ettikleri geliri de 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.