Zürih merkezli yerli SaaS girişimi Pitcher, Crest Rock Partners'tan yatırım aldı

Kurumsal şirketler için önde gelen bir satış etkinleştirme platformu olarak hizmet veren Pitcher, şimdi de Crest Rock Partners'tan yatırım aldı.
Zürih merkezli yerli SaaS girişimi Pitcher, Crest Rock Partners'tan yatırım aldı

2011 yılında, Mert Yentur tarafından İsviçre'de kurulan yerli SaaS girişimi Pitcher'dan daha önce sizlere bahsetmiştik. Kurumsal şirketler için önde gelen bir satış etkinleştirme platformu olarak hizmet veren Pitcher, şimdi de Crest Rock Partners'tan yatırım aldı. Yatırımın miktarı ve değerlemesi ise henüz paylaşılmadı. 

Alınan yatırım, Pitcher'ın ürün inovasyonunu hızlandırmasına, global anlamda satış ve gelir çözümleri sağlayıcısı olarak bulunduğu konumu pekiştirmesine yardımcı olacak. Şirket, müşterilerin Pitcher platformuyla gördüğü yatırım getirisini katlanarak artırmak ve üçüncü taraflarca sınırsız genişletilebilirlik sunmak için platformunu, yapay zekasını, veriye dayalı analitiklerini ve ortak ağını geliştirmeyi de amaçlıyor.

Pitcher'ın satış etkinleştirme çözümü kullanıcılara, CRM, ERP ve diğer arka uç sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olan tek bir mobil uygulamada başarılı olmak için ihtiyaç duydukları her şeyi veriyor. Bu da daha üretken ve verimli ticari ekiplerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Pitcher'ın ürünü 140 ülkede kullanılıyor. Pitcher'ın Zürih'in yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya'da da ofisleri bulunuyor.

Pitcher'ın kurucusu ve CEO'su Mert Yentur, aldıkları yatırımın, mevcut ve yeni müşteriler için tekliflerini geliştirmelerine ve hızlandırmalarına, aynı zamanda Pitcher'ı pazarda daha da farklılaştırmalarına yardımcı olacağını söylüyor. Yentur, Crest Rock ile birlikte yapay zeka ve veriye dayalı satış etkinleştirme çözümlerinde mümkün olanı yeniden tanımlamayı dört gözle beklediklerini sözlerine ekliyor.

Crest Rock'ın kurucu ortağı ve partneri Jeff Carnes ise Pitcher'ın satış etkinleştirme platformunun, dünyanın en büyük ve en karmaşık şirketlerinden bazılarına değer katma yeteneğini kanıtladığını belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.